Zavřít reklamu

Včera jsme vám přinesli další informace o chystaném 10,5“ iPadu Pro, který společnost Apple pravděpodobně představí už na nadcházející červnové konferenci WWDC. Na Twitteru se i dnes objevily nové a velmi zajímavé obrázky, jak by měl nový tablet vlastně vypadat.

Uživatel Benjamin Geskin na svém účtu zveřejnil technické výkresy, které získal od svých zdrojů z továren vyrábějících právě komponenty pro iPady. Jeho zdroje byly doposud z velké části věrohodné, a proto si myslíme, že tato zpráva rozhodně stojí za zveřejnění.

Podle jeho obrázků by měl mít nový iPad dva mikrofony na horní straně rámečku, celkově by pak měl obsahovat ještě jeden na spodní straně. Tato inovace by měla zajistit kvalitnější přenos vašeho hlas prostřednictvím různých aplikací pro volání po internetu. Ikdyž na obrázcích není vidět Home Button, Geskin všechny ujišťuje o jeho existenci. Domovské tlačítko by podle něj mělo být klasicky umístěno dole pod displayem na zúženém rámečku.

Unikla dokonce i věrohodná maketa

Ještě větší peckou jsou však fotografie zveřejněné na jeho Twitteru o chvíli později. Na nich totiž Benjamin ukazuje věrohodnou maketu desetipalcového tabletu. Bohužel však není moc dobře vidět přední strana. Celkově ale žádné obrovské změny oproti jeho kolegům z řady Pro nepřináší. Fotoaparát je klasicky zapuštěn do jedné roviny s tělem, spodní části dominuje Lightning konektor a na pravém boku klasické ovládání hlasitosti.

Z předchozích dnů už máte nejspíš dobrou představu o velikostním rozdílu mezi současným 9,7“ a novým 10,5“ iPadem. Ačkoliv je rozdíl 0,8“, díky užším rámečkům Apple docílil velmi podobné velikosti. Nový iPad bude jen o trochu vyšší a o nepatrný kousek širší. O dalších informacích, které se na internetu objevují doslova každou minutou, vás samozřejmě budeme i nadále informovat.

ipad pro 2 fb

Dnes nejčtenější

.