Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

SomaFM Radio Player
SomaFM je aplikace, která vám umožní přístup k více než třiceti celoročně provozovaných rádií. Stanice jsou podporované svými posluchači, alternativního ražení a zcela bez reklam, hudba je vybírána předními DJi a hudebními režiséry.

[appbox appstore id406262816 oldprice=7,99$]

LAN Scan
S pomocí aplikace LAN Scan pro iOS můžete snadno a spolehlivě zjistit, kdo všechno se připojil k vaší oblíbené Wi-Fi síti nebo k vaší domácí Wi-Fi. Aplikace vám zobrazí informace o všech zařízeních ve vaší místní síti.

[appbox appstore id597541266 oldprice=3,99$]

Simple Journal
Simple Journal vám značně ulehčí a zpříjemní celý proces vedení deníku. Jeho jednoduché rozhraní a podpora synchronizace s cloudovými službami vám pomůže soustředit se pouze na to, na čem skutečně záleží: na vás a na vaše psaní.

[appbox appstore id426811138 oldprice=3,99$]

Draw Pad Pro
Draw Pad Pro další skvělou volbou pro všechny, kteří si chtějí vést poznámky. Aplikace je navržena jako krásný a inovativní způsob pro zaznamenávání a správu všech vašich myšlenek, nápadů, skic a mnoho dalšího.

[appbox appstore id483071025 oldprice=3,99$]

Wardwell House
Poté, co jste celé týdny bloudili v neznámých vodách, se konečně ocitnete na záhadném ostrově. Znamená to ale, že jste skutečně zachráněni? Projděte si ostrov, nalezněte všechny artefakty a dostanete odpověď.

[appbox appstore id1051991801 oldprice=0,99$]

Mathematical Run
Matematika hrou – to je hra Mathematical Run, která v sobě kombinuje to nejlepší z učení hrou se zábavnými prvky oblíbených „běhacích“ her. Je vhodná pro všechny věkové kategorie a pro hráče všech úrovní. Jak daleko se dostanete vy?

[appbox appstore id1109968749 oldprice=0,99$]

Compress Video
Compress video je aplikace, která vám za použití komprese vašich videí pomůže značně zredukovat prostor na vašem iOS zařízení. Rekóduje videosoubory na menší velikost při zachování téže kvality, zvládá i dávkový převod.

[appbox appstore id691702600 oldprice=2,99$]

iOS Apps 24

Dnes nejčtenější

.