Zavřít reklamu

Pokud používáte Apple ID a věříme, že drtivá většina našich uživatelů jej používá, přistál vám dnes ráno stejně jako nám v redakci mail, ve kterém Apple oficiálně informuje o převodu měny v App Store, iTunes Store, iBooks Store, Apple Music a dokonce i iCloud z eura na českou korunu. Apple bohužel neuvedl přesné datum ani čas kdy tato změna nastane, ale žádá uživatele, aby uplatnili své zůstatky z dárkových poukazů, protože během změny měn může nastat právě s dárkovými poukazy problém. Pokud tedy nějaký takový poukaz v podobě iTunes Gift Card máte, je dobré jej vyčerpat dříve, než Apple převede měny.

osobně si nemyslím, že by mohl nastat problém s tím, že by se vám snad přestaly kredity zobrazovat nebo se z účtu vymazaly, ale Apple se zřejmě obává stížností uživatelů, kteří se budou domnívat, že k převodu zůstatků na jejich účtech došlo v nevýhodném kurzu. Změna v účtování proběhne s největší pravděpodobností ještě tento měsíc a ve všech online obchodech Applu tak nově zaplatíte v korunách.

„Dobrý den, jednotka měny v App Storu, iTunes Storu, iBooks Storu, Apple Music a úložišti iCloud pro Českou republiku se brzy bude měnit z eura na českou korunu. Jakmile změna proběhne, budou předobjednávky a předplatná účtována v českých korunách a stávající zůstatky z dárků iTunes budou převedeny na tuto novou místní měnu. Při nejbližší vhodné příležitosti prosím uplatněte své zůstatky z dárků. Během převodu měny můžete zaznamenat problémy se zobrazením, použitím nebo uplatněním kreditu v internetovém obchodě.
 Chcete‐li získat další informace, kontaktujte podporu společnosti Apple. S pozdravem Apple“

giftcards_hero-2

Dnes nejčtenější

.