Zavřít reklamu

Na internetu se čím dál častěji objevují nové a nové návrhy, jak by mohl vypadat letošní model iPhonu. Některé návrhy jsou však opravdu zdařilé a my vám přinášíme další z nich. Ověřený zdroj minulý týden poskytl webu engadget detailní CAD soubory, podle kterých bylo možné tento návrh graficky ztvárnit. A kdo ví, třeba právě takto bude vlajková loď Applu pro tento rok vypadat.

Dočkáme se dvou velikostí?

Záda telefonu by měly podle všeho být ze skla. To by totiž umožňovalo integraci bezdrátového nabíjení. Na obrázcích je dále vidět duální fotoaparát, který by se tak mohl též stát standardní výbavou každého iPhonu. Podle již zmíněného zdroje je také možné, že se bude iPhone 8 prodávat též ve dvou verzích. Menší, 4,7“ verze by se však mohla zvětšit až na 5“ a větší 5,5“ verze by pak mohla mít rozměr 5,8“. Bohužel tu však není naznačeno, zda bude nový iPhone disponovat displayem přes celou přední stranu. Podle obrázku s ohraničením Home Buttonu to však lze předpokládat. Zároveň si můžeme všimnout, že horní část displaye disponuje dvěma předními fotoaparáty. Co se týká rozměrů, podle CAD nákresů by se mělo tělo iPhonu 8 mírně zvýšit, rozšířit a i zesílit.

Všechny tyto informace jsou však pořád v rovině spekulací a až podzimní konference Applu nám ukáže, jestli byl některý z dosavadních návrhů opravdu pravý. S jistotou můžeme tak říci jen to, že desáté výročí odhalení iPhone bude opravdu speciální.

iphone-8-render-fb

Dnes nejčtenější

.