Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Po předchozích úspěších, které firma Xiaomi sklidila se svýmy chytrýmy náramky Mi Band, se posunula o krok dál a představila nám své první chytré hodinky Amazfit Pace. Hodinky vyrábí jejich dceřiná společnost Huami, která pro Xiaomi vyrábí například také chytré televize.

Oproti náramkům Mi Band nabízí hodinky podstatně více funkcí a hodinky tak najdou daleko širší využití. Původně se hodinky prodávaly jen na čínském trhu, ale nyní byla konečně představena jejich globální verze v anglickém jazyce. Stávají se tak dostupné i těm z nás, kteří neovládají čínštinu a zároveň chtějí na svém zápěstí více než jen ukazatel času.

1. amazfit huami xiaomi hodinky recenze

Své využití najdou stále při výkonu všelijakých sportovních aktivit, ale díky elegantnímu kulatému designu zajisté neurazí ani jako klasické hodiny, kdekoliv ve společnosti. Sportovci ocení především akcelerometr pro sledování pohybu a spánku, ale i přítomnost GPS, díky kterému lze sledovat pohyb nositele s vysokou přesností. Další příjemnou vychytávkou je možnost náhrat si oblíbenou hudbu přímo do paměti hodiněk a k nim si připojit bezdrátová sluchátka. Během celého dne navíc můžete sledovat váš pulz prostřednictvím senzoru srdečního tepu. Tyto funkce nejlépe využijete díky aplikaci Strava, která zaznamenává vaše sportovní výkonu do mobilního telefonu.

2. amazfit huami xiaomi hodinky recenze nejlevnejsi

Chytré hodinky také slouží jako prodloužená ruka k mobilními telefonu, který tak díky notifikacím zobrazujícím se na displeji hodinek, nemusíte často ani vytáhnout z kapsy. Abyste mohli hodinky naplno využívat, je tedy nutné si stáhnout aplikaci Amazfit Watch, která je dostupná jak pro Android tak pro iOS. Aplikace je ovšem stejně jako hodinky pouze v angličtině, ovšem nastavení je velmi intuitivní a zvládnete ho i s pouze základními znalostmi.

3. amazfit huami xiaomi hodinky recenze nejlevnejsi strava app

Displej hodinek je díky použité technologii skvěle čitelný na slunci, neboť využívá odraženého světla pro lepší čitelnost. Na druhou stranu nejsou barvy tak výrazné a v horších světelných podmínkách musíte využívat dostupné podsvícení. I díky tomuto úspornému displeji můžete očekávat dobrou výdrž baterie. Ta se odvíjí od frekvence používání, kdy zejména GPS je v tomto směru výrazný rušivý element. Výrobce nicméně udává při běžném používání výdrž až 5 dní, což je již pořádná porce času.

4. amazfit huami xiaomi hodinky recenze nejlevnejsi skladem

Celkově jsou hodinky zpracovány kvalitně a vydrží každodenní běžné zacházení. Problém hodinkám nebude dělat lehký kontakt s vodou ani tvrdší nárazy, které by mělo keramické tělo hravě zvládnout. Pokud byste se báli o displej, je možné ho chránit ochranou fólií, podobně jako u mobilního telefonu.

V porovnání s konkurencí, která nabízí hodinky podobných parametrů, budou Amazfit bodovat především cenou. Ta je nastavena velmi přívětivě, neboť je lze sehnat již od 4185,- Kč na iStage.cz a to včetně poštovného. Pokud Vás tedy hodinky zaujaly, rozhodně se nebojte po nich sáhnout, neboť Xiaomi již nás po několikáté přesvědčilo, že jejich výrobky za to stojí!

Nyní k každým hodinkám ochranná skleněná folie v hodnotě 169,- Kč ZDARMA

Hodinky můžete včetně poštovného a folie objednat za 4185 ,- Kč: www.iStage.cz

Pozor na prodejce, kteří prodávají hodinky určené pro Čínský trh nebo si účtují vysoké dopravné a zasílají produkty z ciziny!

Proč hodinky zakoupit u nás?

  • Standartní záruka 2 roky
  • Poštovné a dobírka je u nás zdarma
  • Originální globální verze
  • V jakékoli situaci je jsme Vám k dispozici a rádi poradíme na chatu, e-mailu nebo telefonu
  • Zboží odesíláme každý den z Prahy
  • + Nyní v akci ochranná skleněná folie ZDARMA ke každým hodinkám!

Kde hodinky koupit?

Dnes nejčtenější

.