Zavřít reklamu

Společnost Satechi právě spustila prodej HUB rozbočovače, který vašemu MacBooku Pro 2016 přidá příjemných sedm různých portů pro vstup. Rozbočovač jednoduše zapojíte do USB-C portu a používání flash disků, paměťových karet a různých dalších konektorů může z vesela začít. A to vše navíc v elegantním hliníkovém provedení, které bude vašemu jablečnému počítači slušet.

Když společnost Apple představila svou novou vlajkovou loď mezi profesionálními počítači Macbook Pro 2016, sesypala se na ni vlna kritiky. Úžas z nového designu, skvělého výkonu a zaintegrování TouchID razantně přebila absence standardních portů. Apple se totiž při výrobě rozhodl použít pouze USB-C porty, které jsou často označovány jako porty budoucnosti. Jenže označování je jedna věc a to, že celý svět funguje na standardním rozhraní USB 3.0, věc druhá. Proto se ihned po představení začal technologický průmysl předhánět o to, kdo rychleji a efektivněji vyrobí lepší HUB rozšíření, které chybějící porty jednoduše dodá.

Port pro vše, na co si jen vzpomenete

Nový HUB od společnosti Satechi je samozřejmě kompatibilní s oběma modely MacBook Pro. Rozšířit si jím tak můžete jak verzi 13“, tak i větší 15“. Protože se tato nová vychytávka zapojuje hned přes dva USB-C porty, nabízí opravu hodně uživatelských možností. Nalezneme v něm porty pro HDMI, Thunderbolt 3, dva porty pro standardní USB 3.0, jeden port pro USB-C a dále sloty pro SD a microSD karty.

Že je tento HUB opravdu výkonný dokazuje i to, že nabízí datovou rychlost až 40 GB/s. Port HDMI bez problému zvládá rozlišení 1080p na 60Hz a 4K video na 30Hz.

Cena těchto rozšíření se pohybuje okolo $99 za obě barevné varianty. Pokud uvažujete o jejich koupi, můžete kliknout zde pro objednání stříbrného rozbočovače a zde pro objednání šedého.

 

satechi-hub-fb

zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.