Zavřít reklamu

YouTuber Matthew Roberts zveřejnil další video o výstavbě Apple Parku. Tentokrát se nejedná o měsíční pokroky, přičemž video mapuje průběh výstavby v uplynulém roce, a to od června 2016 do května 2017. Po instalaci posledních konstrukčních dílů se do kampusu začali stěhovat první zaměstnanci cupertinské společnosti.

Matthew Roberts se ve videu zaměřil nejen na hlavní budov, ale také na okolní budovy. Ve videu uvidíte, jak se za poslední rok změnila centrální „kosmická loď“, divadlo Steva Jobse, centrum pro výzkum a vývoj, fitness centrum, parkovací garáže či atrium.

Vybudování Apple Parku plánoval ještě někdejší CEO Steve Jobs. V roce 2011 si přál, aby vznikla nejlepší kancelářská budova na světě, kterou by navštěvovali studenti architektury kvůli inspiraci. Demolice byla zahájena v roce 2013, přičemž k otevření kampusu mělo dojít na jaře 2017. V únoru Apple oznámil, že sídlo se bude jmenovat Apple Park.

Stále v areálu probíhají poslední stavební práce, například na divadle Steva Jobse, které se má otevřít později v tomto roce. A ještě se provádí i terénní úpravy, což však už nebrání tomu, aby se stěhovali další zaměstnanci.

apple park

Dnes nejčtenější

.