Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Dálkový ovladač na televizi nebo na vrata od garáže. To má v dnešní době každý. Moderní technologie ale pokročily dál a teď můžete dálkově ovládat i světla v domě. Už jste slyšeli o technologii Hue, kterou Philips vložil do svých nejpopulárnějších světel? Díky tomuto systému si dopřejete opravdové pohodlí. Už nikdy nebudete muset vstávat a rozsvěcet. Pokud tedy nebudete vstávat z gauče pro svůj telefon nebo tablet, který máte v kuchyni. Přehled o světlech máte totiž díky chytrým zařízení pořád u sebe.

Jak Hue funguje?
Stačí namontovat to správné světlo, připojit takzvaný brigde, a pak už jen nainstalovat program do svého chytrého telefonu nebo tabletu. Intuitivní aplikací do svého zařízení se systémem iOS nebo Android můžete pouhým dotekem prstu vypínat a zapínat světla v celém domě. A nemusíte být ani doma. Ovládat světla můžete i jinde. Už nikdy se vám nestane, že odejdete do práce a nebudete si jistí, zda jste zhasli. Jednoduše můžete na svém mobilu všechno zkontrolovat.

hue_svitidla

Potřebujete větší romantiku nebo útulnější prostředí ke sledování filmu? Philips Hue umí světla také pomalu ztlumit. Vystačíte si i bez elektrikáře, opravdu stačí aplikaci jen nainstalovat. Plynulé a bezdrátové ztlumení vytvoří příjemnou atmosféru. Dělá vám ráno problém se vzbudit, když je pořád tma? Jako příjemný budíček může posloužit právě postupné rozsvícení světel. Jednoduše si nastavíte čas, kdy by se světla měla začít rozsvěcovat a bude se vám hned lépe vstávat. A pokud se nechcete z práce vracet do temného domu, oceníte možnost plánování. Světla se zapnou a vypnou sama v předem určený čas.

philips-hue

Celý systém je založen na bezpečné a úsporné technologii ZigBee. Nejnovější aktualizace automaticky stahují do vašich telefonů nebo tabletů, můžete si tak být jistí, že světla ovládáte tou nejnovější verzí technologie.

Rozumí si se Siri
Majitelé Apple zařízení jistě ocení, že startovací sada Philips Hue je může fungovat společně s technologií Apple Homekit. Stačí tedy, abyste požádali Siri, aby vaše světla zapnula, vypnula nebo ztlumila. Pokud je nám známo, Siri zatím nerozumí česky, takže si při zhasínání můžete procvičit angličtinu.

Výhody skrz na skrz
Jak už jsme zmiňovali, světla lze nejen vypínat a zapínat, ale i ztlumovat. To považujeme za jednu z největších výhod, které Hue nabízí. Tím to ale rozhodně nekončí. Stačí vám jeden mobil, abyste ovládali až padesát světel. Můžete si být tedy téměř stoprocentně jistí, že celý dům rozsvítíte jedním mobilem. Z telefonu si naplánujete čas svícení, ztlumení světel a mnoho dalšího.

novinka-philips-hue

Kromě funkčnosti a praktičnosti, kterou světla jistě splňují, je v dnešní době důležitý také vzhled a design. Světla jsou v jisté míře takové dekorační prvky. Philips vytváří stylová světla, která se hodí do každé místnosti. Jejich moderní design vám dotvoří atmosféru místnosti, i když budete mít zrovna zhasnuto. A když rozsvítíte, můžete se těšit na 16 milionů barev, ze kterých si můžete vybrat. A to nezapomínejte na děti, pro které bude možnost měnit barvy světel v celém domě úžasná hra.

Technologie Hue není určená jen pro domy. Využít lze také v kancelářích a v barech, kde zákazníci ocení příjemnou atmosféru a budou se tak rádi vracet. Tuto technologickou novinku ocení nejen technologičtí nadšenci, ale i děti, které se díky možnosti měnit barvy dostatečně vyřádí.

Hue světla už znáte, tak teď už jen najít aplikaci, která za vás udělá vše ostatní.

hue_lampa

Dnes nejčtenější

.