Zavřít reklamu

Apple dnes po dlouhé době testování vydal iOS 10.3.2 pro všechny majitele kompatibilních zařízení. Nová aktualizace tak přichází po více než měsíci po předchozím iOS 10.3.1 a šest týdnů poté, co světlo světa spatřila majoritní aktualizace iOS 10.3, která přinesla nové funkce jako Find My AirPods a hlavně Apple File Syslem.

Nový iOS 10.3.2 nepřináší v podstatě žádné novinky. Během testování beta verzí se nepodařilo žádné objevit a i samotný Apple v poznámkách o aktualizaci uvádí, že update přináší jen opravy chyb a vylepšení zabezpečení pro váš iPhone a iPad.

Zásadní změnou iOS 10.3.2 byla v sobě testování absence podpory zařízení s 32-bitovým procesorem, tedy iPhonu 5, iPhonu 5c a iPadu 4. Apple se ale k ukončení podpory nijak oficiálně nevyjádřil, a tak je otázkou, zda finální verze zmíněná zařízení nakonec podporuje nebo ne. Pokud některé z nich vlastníte, můžete nám dát do komentářů vědět, zda na něj aktualizace dorazila. nakonec ani update ani není nijak omezený a lze jej stáhnout na všechna doposud podporovaná zařízení. Dostupnost systému pro 32-bitová zařízení jste nám potvrdili vy v komentářích a stejně tak si lze informaci již ověřit na stránkách ipsw.me, odkud je možné si firmware pro jednotlivá zařízení stáhnout.

iOS 10.3.2 32bit apps

Dnes nejčtenější

.