Zavřít reklamu

Když Apple představil druhou generaci Magic Mouse, která se na rozdíl od té předchozí nabíjela pomocí Lightning kabelu, mnoho lidí mělo pochybnosti ohledně její výdrže. Ta nedala lidem spát zejména díky umístění Lightning portu pro nabíjení na spodní část myšky, díky kterému není možné myš nabíjet a používat současně. Na to jsme sice po pár týdnech používání zapomněli, obzvlášť když stačí nabíjet myš jen pár minut a vydrží další dlouhé hodiny práce, ale to co stále některé lidi trápí je jak dlouho vlastně baterie v myšce vydrží.

Bohužel jen málokterá recenze dokázala nabídnout spolehlivou odpověď, protože je velký rozdíl mezi běžným uživatelem který počítač používá pár hodin denně a mezi lidmi, kteří u něj sedí od rána do noci. Na YouTube se však objevilo zajímavé video uživatele joujo1212, který vytvořil speciální mechanismus simulující běžný provoz myšky a zjistil, jak dlouho myš vydrží při nonstop používání. Zajímavé je, že v reálném čase měřil také pokles energie v baterii a tak máme celkem cool video, které nám ukazuje, že myška vydržela 124,58 hodin používání, tedy více než pět dní.

Během této doby dokázal kurzor urazit 2 301 metrů, což však není příliš relevantní hodnota, protože kdyby se kurzor pohyboval rychleji, urazil by delší vzdálenost a výdrž by se příliš nesnížila. Pokud tedy nevydržíte déle než pět dní v kuse neodcházet od počítače a neustále pracovat, pak je to jediná šance jak se může stát, že vydržíte déle než vaše Magic Mouse.

magic mouse

Dnes nejčtenější

.