Zavřít reklamu

Amazon představí na červnové Echo Show inteligentní reproduktor se sedmipalcovou obrazovkou, přičemž podle Bloombergu není ještě jasné, zda nebude displejem disponovat i inteligentní reproduktor cupertinské společnosti. Bloomberg se odkazuje na poznámku marketingového šéfa Applu, který řekl, že hlasový asistent v samostatném zařízení bez obrazovky nemusí být ve všech situacích vyhovující. „I když marketingový šéf Phil Schiller nedávno mluvil o výhodách, které má obrazovka na zařízení řízeném hlasem, není ještě jasné, zda bude mít i produkt Applu obrazovku,“ uvádí Bloomberg.

První informace o tom, že Apple pracuje na inteligentním reproduktoru, tedy konkurentu pro Amazon Echo, se objevily na počátku roku 2016. A nyní mluvčí Applu říká, že představení inteligentního reproduktoru je už blízko, ale podrobnosti zatím nebyly uvedeny.

Dozvěděli jsme se, že bude mít integrovanou Siri, že se zaměří především na kvalitu zvuku a že by měl mít nějakou formu Beats technologie. Dokonce se objevily detaily o tom, jak by mohlo zařízení vypadat. Údajně by se mělo jednat o tlustší zařízení, jako je Google Home, a horní část se zabudovanými ovládacími tlačítky by se měla podobat stylu Macu Pro. V porovnání se svými konkurenty bude mít přístroj se Siri jednu výhodu – integrovanou službu Apple Music.

Podle analytika Ming-Chi Kua je 50procentní šance, že inteligentní reproduktor Apple představí na červnové konferenci WWDC. Nicméně Bloomberg jako první uvedl (a také nyní se opakuje), že představení reproduktoru bude až v září. Aktuálně je testován v domácnostech zaměstnanců Applu, a tak by se brzy mohly objevit první uniklé fotky.

amazon echo show fb

Dnes nejčtenější

.