Zavřít reklamu

Dnes ráno jsme vás informovali o tom, jak to vypadá v Apple Store na 5. avenue, kde v současné době probíhá rekonstrukce. Jeden z našich čtenářů měl možnost nafotit slavný Apple Store během rekonstrukce a poslal nám několik fotografií, které ukazují rekonstrukci, jenž Apple vyjde na neskutečné peníze. Podívejte se sami na fotografie od čtenáře Petra Hvězdy, který nám fotografie poskytl.

Jeden z nejslavnějších Apple Store na světě se totiž z počátku letošního roku uzavřel, jelikož zde probíhá dlouho plánovaná rekonstrukce. V rámci této rekonstrukce byla také odstraněna obrovská skleněná kostka, která dávala obchodu svůj jedinečný vzhled. Nyní se na webu objevily aktuální snímky toho, jak to na místě rekonstrukce aktuálně vypadá. Usilovně se pracuje a vše je zakryté tak, aby na rekonstrukci vidělo co nejméně lidí (a zároveň aby byli ochráněni kolemjdoucí)

Podle předchozích informací bylo odstranění skleněné kostky vcelku náročným úkolem, který sám o sobě vyšel na 2 miliony dolarů. Na její místo přijde nová skleněná konstrukce, která by měla být té původní velmi podobná, alespoň co se vzhledu týče. Venkovní skleněná kostka bude sloužit jako vchod z přízemní úrovně. Největších změn se však dočká podzemní prostor, který bude v novém obchodě více než dvakrát větší, než byl původně. Zatím není zcela jasné, kdy by měl být Apple Store na 5. Avenue hotový, čeká se však, že to bude do konce letošního rok.

DSC_0439

Dnes nejčtenější

.