Zavřít reklamu

Komerční sdělení: To, že Vám spadne iPhone je vcelku běžnou záležitostí, pokud si jej ovšem neopatříte nějakým odolným ochranným tvrzeným sklem, je velice pravděpodobné, že při pádu, dojde k poškození Vašeho displeje. Pokud jste ovšem aspoň malinko manuálně zruční, dokážete si svůj iPhone opravit sami. Je ovšem potřeba vybrat ten správný díl. Neoriginální OEM displeje mívají ve většině případů světlejší barvy, horší kvalitu zobrazení či tzv. Ghost-Touch. Ghost-Touch je chyba, při které si displej dělá sám co chce (píše, otevírá aplikace apod.) Nejlepší je tedy zakoupit originální displeje, které je možné zakoupit na Jablečných dílech, kteří jako jediný v republice disponují touto kvalitou! Jak správně displej aplikovat na Váš iPhone se můžete podívat na jednom z několika videí na YouTube. Do budoucna Vám Jablečné díly přinesou i svůj návod, jak precizně a především správně, displej vyměnit. Navíc pro čtenáře je přichystán slevový kód Jablecne10, který mohou čtenáři využít pro 10% slevu při nákupu displejů.

Obrázek 2 - LSA

Netroufnete si na výměnu sami? Přineste to odborníkům! 5 let záruka na výměnu displeje na iPhonu!

Netroufáte-li si na výměnu displeje sami a rádi byste si nechali svůj displej levněji a především kvalitně opravit? Jablečné díly dodávají díly do iPhone Servisu Opraveno, který zvládne výměnu displeje na Vašem iPhonu přibližně za 20 minut! Navíc již do svého ceníku oprav zařadili již i takové opravy, jako je výměna displeje u iPhonu 7! iPhone Servis Opraveno se nachází přímo na zastávce tramvaje Svatoplukova a přímo v servisu můžete na opravu svého jablečného miláčka počkat. Jako jediní v republice Vám Opraveno poskytně 5 letou záruku na výměnu jakéhokoliv displeje na Vašem iPhonu!

Obrázek 1 - LSA

Mám nový displej: Jak předejít jeho poškození?

Protože nový displej na Váš iPhone není úplně nejlevnější záležítostí, je dobré myslet i na to, jak iPhone ochránit před poškozením v budoucnu. Jednoznačně nejlepší způsob jak displej iPhonu ochránit je ochranné tvrzené sklo. Jenže, jaké sklo pro Váš iPhone nejlépe vybrat? Pro iPhone 5/5s/5c/SE je nejlepší variantou čistě průhledné ochranné sklo, protože displej těchto modelů je po celém svém povrchu rovný a sklo krásně zakreje celý displej do posledního detailu. Pro iPhone 6 a novější doporučuji využít ze “služeb” nějakého ochranného tvrzeného skla s označením 3D! Proč právě 3D? Ochranná tvrzená 3D skla disponují zaoblenými hranami, které dokáží pokrýt a ochránit i zaoblené části displeje Vašeho iPhonu! Vybírat si můžete hned z několika variant, ovšem jako malé doporučení bych vyzdvihl buď verzi Classic, nebo Premium. Klasická sklo ochrání spolehlivě Váš iPhone, kdežto varianta Prémium jej ochrání přímo exkluzivně. Premiové ochranné tvrzené sklo je až 5x odolnější než klasické. Pokud jste si dočetli článek až sem, za odměnu můžete využít slevového kódu: LSA – díky kterému získáte 20% slevu na celý sortiment z eshopu Tvrzenýsklo.cz

tvrzeny sklo

Dnes nejčtenější

.