Zavřít reklamu

Už v minulosti se objevily informace o tom, že by se mělo představení jubilejního modelu posunout kvůli problémům při výrobě. Analytik Ming-Chi Kuo ve své včerejší zprávě uvádí, že se situace doposud nezlepšila. Podle něj roste pravděpodobnost, že nastane nejhorší možný scénář, co se týká výroby a doručení iPhonu 8.

Analytik ve zprávě vysvětluje, že Apple stále čelí výrobním problémům s iPhonem 8 vzhledem k velkému upgradu hardwaru. Už v minulosti Ming-Chi Kuo nastínil možnost zpoždění, přičemž nyní říká, že pravděpodobnost nejhoršího scénáře roste. Dokonce si myslí, že cupertinská společnost stihne vyrobit pouze 80 až 90 milionů kusů, namísto původně předpokládajících 100 až 110 milionů kusů. Zákazníci tak budou muset čekat.

Ming-Chi Kuo opět cituje své dřívější zprávy s tím, že výroba iPhonů s OLED displejem by mohla být zahájena až v říjnu či listopadu, namísto srpna či září. Ale na druhé straně se obává i velkého nedostatku kusů chvíli poté, co bude nový model vypuštěn na trh.

Analytik dále tvrdí, že jsou věci, na které by se měli investoři ohlížet:

  1. Poskytne 3D senzor u OLED iPhonu něco inovativního pro uživatele?
  2. Bude mít OLED iPhone Touch ID?
  3. A nepředstaví konkurenti Applu inovativnější produkty, které by mohly konkurovat OLED iPhonu?

Ming-Chi Kuo už v dubnu vysvětloval, že kvůli velké aktualizaci se opozdí dodávky iPhonu 8. S tímto názorem se ztotožňuje i nyní, kdy opět uvádí, že Apple čelí potížím s výrobou výročního modelu. Ačkoliv některé další zprávy ukazovaly, že je výroba iPhonu 8 na dobré cestě, analytik v poslední zprávě potvrzuje svůj dřívější postoj.

iPhone 8 Ediditon Vision Next FB

Dnes nejčtenější

.