Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Sketchworthy
Aplikace Sketchworthy je navržena jako dobře vypadající a inovativní způsob k vytváření a správě všech možných druhů poznámek. Můžete v ní vytvářet sešity i stránky, přidávat anotace k mapám či webovým stránkám a mnoho dalšího.

[appbox appstore id582191198 oldprice=2,99$]

Recapify
Recapify je skvělá mobilní aplikace pro perfektní spolupráci. Díky ní mohou uživatelé vzájemně zhodnotit svou práci, komunikovat, organizovat a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1141944887 oldprice=11,99$]

PicNavy
Pic Navi je jednoduchý prohlížeč a editor lokací u fotografií. Zkrátka si prohlížíte fotografie, a když potřebujete zjistit, kde jste který snímek pořídili, otevřete si mapu, která vám k místu ukáže trasy.

[appbox appstore id888556973 oldprice=2,99$]

Blend Group Messenger
Blend je jednoduchá, celosvětová, interaktivní aplikace pro skupinovou konverzaci přátel, kteří sdílejí stejné zájmy. Uživatelům umožňuje vytvářet vlastní skupiny na základě témat, která je zajímají.

[appbox appstore id606291833 oldprice=4,99$]

Remote
Nebylo by skvělé, kdybyste mohli do svého iPhonu či iPadu uložit jakýkoliv soubor tak, jak jste zvyklí ukládat data na USB flashdisk? S aplikací Remote to možné je. Umožní ukládání fotografií, videí, hudby či dokumentů, nabízí i ochranu heslem.

[appbox appstore id1095142462 oldprice=1,99$]

Smile More
Smile More je aplikace pro všechny, kdo si myslí, že by se v průběhu svého dne měli více usmívat. Vtipy vám vyprávět nebude, ale povzbudí vás každodenními mantrami, které vám pomohou zlepšit náladu.

[appbox appstore id1068333887 oldprice=1,99$]

Little Kitten
Koťátko. Je třeba dodávat víc? Díky této aplikaci může mít každý své malé, roztomilé, mazlivé koťátko přímo na displeji svého iOS zařízení. Aplikace je primárně určena dětem, najde se ale jistě dostatečně velký počet dospělých, které také nadchne.

[appbox appstore id1171095810 oldprice=1,99$]

iOS APPS 15

 

Dnes nejčtenější

.