Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

One Tomato
One Tomato je aplikace pro iOS, která vám umožní lepší time management. Díky ní se naučíte skutečně efektivně využít každou minutu vašeho (nejen) pracovního dne. Pyšnit se může minimalistickým designem svého uživatelského rozhraní nebo například podporou 3D Touch.

[appbox appstore id1157357117 oldprice=0,99$]

Runner’s Log
Runner’s Log vám pomůže jednoduše mapovat a sledovat vaše běžecké tréninky. Díky této aplikaci můžete zaznamenávat uběhnuté časy i vzdálenosti, ale i plánovat trasy, synchronizovat svůj trénink s kalendářem a mnoho dalšího.

[appbox appstore id500565287 oldprice=2,99$]

Moodnotes
Nejen tělesné funkce a sportovní pokroky stojí za zaznamenání. Pro ty, kteří chtějí pravidelně zachycovat změny své nálady, ale i myšlenky, je zde aplikace Moodnotes. Díky ní můžete vysledovat nejen změny vašich nálad, ale i návyky a nápady.

[appbox appstore id1019230398 oldprice=3,99$]

IQ Test – What’s My IQ?
Název hovoří za vše – IQ Test: What’s My IQ  je další z řady aplikací pro iOS, které vám pomohou (pouze orientačně) změřit vaše IQ. Nejedná se sice o oficiální IQ testy, na procvičení vašich duševních schopností nebo pro překonání výzev mezi přáteli se ale tato aplikace skvěle hodí.

[appbox appstore id766093099 oldprice=2,99$]

Meeting Box
Meeting Box není jen další tuctovou aplikací pro pořizování poznámek. Svým majitelům totiž slouží zároveň také jako správce úkolů a nástroj k anotaci map, fotografií a webových stránek. Vytvořené poznámky je možné exportovat ve formátu PDF, sdílet e-mailem nebo otevřít v některé z aplikací třetích stran.

[appbox appstore id601889330 oldprice=2,99$]

Fitrack
Při cvičení jde mimo jiné i o dosahování konkrétních cílů, ale i zvládání jistých bolestí a zdolávání úskalí. Aplikace Fitrack vám pomůže nejen zlepšit fyzickou kondici, ale také vaše pokroky a výsledky detailně sledovat a zaznamenávat. Na výběr máte ze stovek animovaných cviků, ze kterých si můžete vytvářet vlastní sestavy na míru.

[appbox appstore id791239669 oldprice=2,99$]

Funnel
Aplikace Funnel v hodinových intervalech sbírá nejnovější a nejdůležitější zprávy ze zpravodajských webů, jako je BBC, NPR, CBC, VOA, Fox 5 a řady dalších. Shrnutí těch nejdůležitějších novinek vám pak podává v audio formátu.

[appbox appstore id964666344 oldprice=0,99$]

iOS Apps 19

Dnes nejčtenější

.