Zavřít reklamu

V posledních měsících se nemluví o ničem jiném než o připravované vlajkové lodi cupertinské společnosti. Analytici přichází se zajímavými spekulacemi a předpověďmi, přičemž se diskutuje i o tom, kdy bude iPhone 8 představen. Ideálním scénářem je, že výroční model spatří světlo světa tradičně na zářijové konferenci, ale někteří analytici jsou skeptičtí a domnívají se, že se představení posune až na říjen, listopad, ba dokonce leden.

Ačkoliv Apple doposud nepotvrdil žádnou ze spekulací, předpokládá se, že iPhone 8 bude mít 5,8palcový displej (možná 5,5palcový či 5palcový) od okraje k okraji. Home Button s Touch ID by měl být integrován pod displej. Dále by měl nabídnout IRIS skenování, bezdrátové nabíjení a vertikální duální kameru. A dokonce by mohl podporovat rozšířenou realitu.

Jestliže hledáte ojedinělé tapety pro iPhone, potom se vám možná zalíbí jeden z návrhů pro iPhone 8:

Koncem dubna se objevil první obal pro iPhone 8 a ke stažení jsou už i první tapety. Server iDropNews nemeškal a připravil několik konceptů wallpaperů pro iPhone 8. A jsou natolik zajímavé, že je dokonce sdílely i velké zpravodajské agentury jako Forbes, Business Insider, Fortune, Apple Insider, MacRumors, CNET, BGR a spoustu dalších.

iphone 8 tapety fb

Zdroj: iDropNews

Dnes nejčtenější

.