Zavřít reklamu

Za měsíc bychom se měli na WWDC dočkat představení iOS 11. Zatím se spekuluje, že nová verze systému může přinést Dark Mode nebo vylepšené aplikace FaceTime a Apple Music. Nyní se objevila zpráva, že Apple pracuje na nové aplikaci na automatizaci, která by podporovala i Siri nebo iCloud a byla by hluboce integrována do budoucích systémů iOS 11 a macOS 10.13.

Koncept macOS 10.13:

Zpráva se objevila na Redditu (byla již smazána) od uživatele cyanhat, který před pár dny odhalil nejvíce očekávané funkce iOS 11, včetně podpory skupinových hovorů přes FaceTime, telefonování mezi iPhony nastavené defaultně přes FaceTime (audio) nebo inteligentní režim úspory baterie založený na umělé inteligenci.

V březnu jsme se dozvěděli, že Apple získal velice populární aplikaci pro automatizaci – Workflow. Spekulovalo se, že společnost vezme Workflow, vylepší ji a implementuje do budoucího iOS a macOS. Nyní se ukazuje, že by tato spekulace mohla být pravdivá. Podle uživatele cyanhat Apple pracuje na nové aplikaci Automator, která bude fungovat mezi zařízeními s iOS 11 a macOS 10.13 a účinně nahradí stávající aplikaci Automator pro počítače Mac.

Nejen, že podle cyanhata nová aplikace na automatizaci nahradí současnou aplikaci Automator na macOS, ale také nahradí aplikaci Home, kterou Apple představil minulý rok společně s iOS 10. Pokud skutečně Apple příští měsíc na WWDC odhalí aplikaci na automatizaci, lze předpokládat, že se dočkáme i dalšího nového softwaru a hardwaru. Z hardwaru by logicky mohlo jít o nové iPadykonkurenci pro Amazon Echo s podporou Siri.

Koncept iOS 11:

Zdroj: iDROPNEWS

iOS 11 FB

Dnes nejčtenější

.