Zavřít reklamu

Letošní WWDC se tradičně koná začátkem června v San Jose. Apple zde již několikrát představil své produkty (např. iPhone 4, MacBooky Air nebo Macy Pro) a každoročně zde představuje nové operační systémy – iOS, macOS, watchOS a tvOS. Podle posledních zpráv bychom se ale po čase mohli dočkat zase nějakého hardwaru, například nových iPadů.

Tento rok zatím Apple představil pouze (pokud mluvíme o tabletech) lehce upravený iPad Air 2, který si říká jednoduše „iPad“ a pozměnil velikosti úložiště u iPadu mini 4. O opravdu nových iPadech se ale spekuluje už delší dobu. Před několik týdny se vyrojilo několik zpráv o budoucích iPadech, včetně 10,5palcového s bezrámečkovým designem.

Nová zpráva nyní naznačuje, že nové iPady by si mohly odbýt premiéru společně s iOS 11 na letošním WWDC, které se koná 5.-9. června v San Jose, Kalifornii. Více nových informací zpráva nepřinesla. Stále se tak spekuluje o procesoru A10X, několika úhlopříčkách displeje, lepším fotoaparátu, True Tone displeji a další.

Faktu, že nové iPady nejsou daleko, nasvědčuje i skutečnost, že Apple novou generaci iPadů uvedl vždy po 12-18 měsících od té předcházející. Nyní je to více než jeden a půl roku od doby, kdy byl představen 12,9palcový iPad Pro (podzim 2015). Navíc, jedna z dřívějších zpráv říkala, že nové iPady budou představeny v dubnu, ale k zákazníkům se dostanou až koncem května/začátkem června. To se celkem dobře shoduje s potencionálním oznámením na WWDC 2017.

Koncept 10,5” iPadu:

 

iPad Pro 2 koncept FB

Zdroj: iDROPNEWS

Dnes nejčtenější

.