Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Fitness & Bodybuilding
Fitness & Bodybuilding je profesionální aplikace, která nabízí uživatelům přednastavené cvičební plány pro bodybuilding, fitness a power-lifting. Uživatelsky příjemné rozhraní umožňuje každému využít naplno cvičení pro tréning všech nejdůležitějších svalových skupin.

[appbox appstore id698154775 oldprice=2,99$]

Debt Control
S aplikací Debt Control bude snadné dostat se z dluhů. Díky metodě Debt Snowball můžete splatit své dluhy a ještě navíc ušetřit. Aplikace nabízí synchronizaci s iPhonem a iPadem. Díky ní můžete své dluhy snadno organizovat, spravovat a splácet.

[appbox appstore id471241686 oldprice=0,99$]

Symple
Aplikace Symple je nejjednodušší cestou pro sledování objevování a mizení vašich zdravotních příznaků v průběhu delších časových period. Na tvorbě aplikace se podíleli nejen odborníci, ale i pacienti.

[appbox appstore id479818115 oldprice=19,99$]

Flight Tracker
Proměňte svůj iPhone nebo iPad v radar, sledující vzdušný provoz. Můžete v reálném čase sledovat na detailní mapě letadla z celého světa, případně namířit své zařízení na letadlo na obloze a zjistit podrobnosti o jeho letu.

[appbox appstore id1210368732 oldprice=1,99$]

Cook & Cure
Cook + Cure vám pomůže najít cestu k vyvážené a kvalitní výživě. Zároveň vám i dokáže poskytnout informace ohledně výživy a zdraví, ušité na míru právě vám.

[appbox appstore id1065100038 oldprice=5,99$]

World of Cubes
Vytvořte si své vlastní světy spolu s přáteli nebo tisícovkami dalších náhodných hráčů v multiplayer módu nebo zahajte vlastní survival hru v nekonečném počtu náhodně generovaných map. Ve hře můžete objevovat vesmíry a světy, vytvořené ostatními.

[appbox appstore id623789705 oldprice=0,99$]

iOS Apps 16

Dnes nejčtenější

.