Zavřít reklamu

Začátkem letošního roku Apple uvedl na trh pátou generaci 9,7palcového iPadu a společnost Logitech nyní představuje pro toto zařízení produkt zvaný Logitech Slim Folio. Ve své podstatě se jedná o pouzdro s klávesnicí Bluetooth, která má velké klávesy roztažené od okraje k okraji. Díky tomuto rozložení je psaní rychlejší a jednodušší.

Dále klávesnice disponuje speciálními funkcemi a klávesami, které uživateli umožní snadno se přepínat mezi aplikacemi, vyvolat funkci vyhledávání, mít přístup k domovské obrazovce anebo upravit hlasitost zvuku, aniž by se musel dotknout displeje iPadu.

Slim Folio je tenký a lehký obal, který poskytuje iPadu dostatečnou ochranu před poškrábáním. Odolná tkanina, ze které se pouzdro vyrábí, se používá pro výrobu zavazadel. Životnost baterie jsou čtyři roky, přičemž po uplynutí této doby se dá baterie snadno vyměnit. Výhodou tedy je, že nemusíte klávesnici nijak nabíjet.

Pokud jednou připojíte iPad ke klávesnici přes Bluetooth, potom se klávesnice vždy automaticky aktivuje, jakmile iPad položíte do polohy pro psaní. Logitech zahajuje od dnešního dne na svých stránkách předobjednávky pro Slim Folio. Pouzdro s klávesnicí bude stát 99,99 dolarů a zakoupit si ho mohou zákazníci z celého světa.

logitech fb

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.