Zavřít reklamu

Současný trh nabízí nepřeberné množství ochranných obalů pro 12,9palcový iPad Pro s vyhrazeným místečkem pro uschování elektronické tužky Apple Pencil. Ale speciální pouzdro ProBack Cover všechny ostatní převálcuje, protože jako jediné dokáže ještě navíc Apple Pencil nabít.

ProBack Cover přichytíte na iPad Pro, a tím mu poskytnete ochranu. Pokud zrovna nebudete používat Apple Pencil, vložíte ji do drážky podél horní hrany. Pokud se vám doposud zdál ProBack Cover naprosto stejný jako jiné obaly na iPad Pro, potom bychom vás měli vyvést z omylu. Pomyslnou třešničkou na dortu je nabíjení elektronické tužky. Vložíte ji do příslušné drážky, přichytíte ji magnetkem, aby se nevytratila. Poté připojíte k iPadu Pro nabíječku, aniž byste ho vydělávali z obalu, a tak se začne nabíjet nejen přenosné zařízení, ale také jeho tužka. Apple Pencil se nabíjí poměrně rychle, a tak není problém si ji nabít někde na cestách.

Tvůrci obalu ProBack Cover si myslí, že nabíjení Apple Pencil přes spodní Lightning port iPadu Pro je v mnohých situacích problematické, a tak navrhli elegantní řešení.

Užijete si i poslouchání hudby, protože zvuk je díky pouzdru zesílen tím, že hraje přímo směrem k vám, nikoliv do stran, jak je tomu bez obalu. Zadní část pouzdra je navíc kompatibilní s klávesnicí Apple Smart Keyboard, která se prodává samostatně.

Projekt se snaží získat na crowdfundingovém portálu Kickstarter 25 tisíc dolarů. Prozatím má na kontě přes 13 tisíc dolarů, ale věříme, že do 19. května zvládne nasbírat potřebnou částku. Pokud by se tomu tak stalo, potom by se měly první ProBack Covery dostat ke svým majitelům v červnu tohoto roku.

51232b225d96f0438c53c937c39b9808_original

Dnes nejčtenější

.