Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Modulátor hlasu iStranger je kompatibilní s většinou současných mobilních telefonů. Jeho použití je snadné a nabízí dva režimy změny hlasu, které znemožní druhé straně identifikaci a zajistí potřebnou anonymitu. Modulátor se připojuje k mobilnímu telefonu přes výstup pro sluchátka (3,5mm jack). Použití je pak obdobné jako u handsfree sady. Dva režimy modulace hlasu, low a high, lze volit před začátkem hovoru ale i v jeho průběhu. Modulátor je napájen baterií s vysokým výkonem, která umožňuje hovor se změněným hlasem po dobu až šesti hodin. Po ukončení hovoru se modulátor automaticky vypne a šetří baterii.

„Modulátor hlasu iStranger se snadno ovládá a lze jej použít u naprosté většiny současných mobilních telefonů bez ohledu na operační systém,“ vysvětluje Přemysl Lezianka, manažer SpyShop24.cz pro Českou republiku, a dodává: „Funguje naprosto spolehlivě a zajistí v případě potřeby anonymitu volajícího. Na našich webových stránkách spyshop24.cz může zájemce najít i zvukové ukázky, jak tento modulátor mění hlas.“

Cena a dostupnost
Modulátor hlasu iStranger od společnosti Digiscan Labs je dodávána na český trh prostřednictvím internetového obchodu Spyshop24.cz za 9032 Kč včetně DPH.

iStranger_1

Dnes nejčtenější

.