Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Lendromat
Lendromat pro iOS je užitečným malým pomocníkem pro všechny, kteří si potřebují udržet přehled ve věcech, které někomu zapůjčili. Je jedno, zda jde o knihy, DVD, hry či peníze – zkrátka přidejte položku na seznam a ujistěte se, že s Lendromatem vám už nic neunikne.

[appbox appstore id284181886 oldprice=0,99$]

Blocs Wave
Blocs Wave je výkonná a krásně navržená hudební aplikace pro rychlé vytváření a nahrávání nového hudebního obsahu. Jak pro skladatele, tak i pro tvůrce elektronické muziky se stane přenosným, ale takřka plnohodnotným hudebním studiem.

[appbox appstore id1085697317 oldprice=2,99$]

Studio Music Player
Další hudební aplikací na našem dnešním seznamu je Studio Music Player. Tento jednoduchý a chytrý přehrávač posune vaše obyčejná sluchátka na zcela nový level poskytnutím kvality přehrávání, srovnatelné s high-endovými sluchátky.

[appbox appstore id1064850726 oldprice=5,99$]

Lily
S aplikací Lily pro iOS mohou vytvářet hudbu lidé každého věku a všech schopností a zkušeností. Aplikace disponuje řadou užitečných funkcí a svá díla můžete za pomoci Everplay sdílet na YouTube, Twitteru či Facebooku.

[appbox appstore id1135596302 oldprice=1,99$]

File Manager
File Manager Pro je skvělá aplikace pro stahování, organizaci a prohlížení všech souborů, které uchováváte ve svém iPhonu či iPadu. Je pro vaše mobilní zařízení tím, čím je Finder pro váš Mac. Všechny vaše dokumenty – a mnohem více – máte díky File Manageru na dosah ruky.

[appbox appstore id558270538 oldprice=4,99$]

Thermo – Hygrometer
Thermo-Hygrometer je aplikace na počasí, která pro získání informací využívá mimojiné vaší GPS polohy. Dokáže zobrazit venkovní teplotu, vlhkost vzduchu a tlak vzduchu pro aktuální lokaci.

[appbox appstore id495546638 oldprice=1,99$]

Smart PDF Scanner
Za Smart PDF Scanner říká název této aplikace vše. Zkrátka jen vyfotíte požadovaný dokument fotoaparátem svého smartphonu a aplikace vám z něj vytvoří dokument ve formátu PDF, který pak ze svého zařízení můžete snadno a rychle odeslat.

[appbox appstore id938409051 oldprice=4,99$]

GIF Maker
GIF Maker vám pomůže vytvořit GIF obrázek poskládáním jednotlivých rámečků včetně obrázku pozadí, barvy pozadí, textu, fontu a barvy textu. Přidat můžete jakýkoliv obrázek z fotoaparátu nebo galerie, přidávat můžete i emojis a a samolepky.

[appbox appstore id1067207220 oldprice=0,99$]

iOS Apps 19

Dnes nejčtenější

.