Zavřít reklamu

Ke konci minulého týdne se na redditu objevily zprávy o tom, jak různé americké řetězce zlevňují současnou (a dosluhující) řadu 12″ MacBooků. V jednom případě se dalo za pomoci několika úkonů získat až 450 dolarovou slevu právě na 12″ MacBook. Jednalo se o americký řetězec BestBuy. Na post z redditu se můžete podívat zde, je ovšem otázkou, zda-li akce stále probíhá. Zlevnění MacBooků však nebylo jen v řetězci BestBuy. I jiné velké obchody v poslední době zlevňují (či mají akce) na 12″ MacBooky více, než je obvyklé a to znamená jediné. Nový model je skoro tady.

Stejná situace probíhala loni, zhruba v období října. Velké americké řetězce začaly nabízet, tehdy ještě aktuální MacBooky Pro, za velmi výhodné ceny. Měsíc na to Apple představil nový model. To však tyto řetězce ještě nevěděly, jak vysoký bude o starší model zájem… Zlevňování odcházejících MacBooků se však děje každý rok a uživatelé si tak mohou udělat poměrně jasnou představu, kdy nové modely dorazí. Je tedy velmi reálné, že se aktualizovaných 12″ MacBooků dočkáme v průběhu května, nebo nejpozději do června.

Nový 12″ MacBook nabídne (staro)nový procesor Kaby Lake, mel by také disponovat až dvojnásobkem paměti RAM (16GB). Očekává se implementace druhé generace Butterfly klávesnice, jež si odbyla premiéru v novém MacBooku Pro. Spekuluje se také o implementaci Touch Baru a rozšíření konektivity alespoň na dva Thunderbolt 3 porty.

macbook-usb-c-keyboard-fb

Dnes nejčtenější

.