Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

MStopwatch
M Stopwatch je jednoduchá aplikace, která uživatelům umožní používat více stopek na jednom místě. Vzhled a styl je velmi podobný iOS stopkám. Výsledky měření si můžete nechat zaslat e-mailem, máte možnost deaktivovat automatické uzamčení telefonu v průběhu měření a řadu dalších funkcí.

[appbox appstore id912819901 oldprice=0,99$]

Meeting Box
Meeting Box je skvělou aplikací pro všechny, kteří si potřebují pořizovat poznámky. Funguje i jako anotační nástroj pro mapy, fotografie a webové stránky. Uživatelské rozhraní je jednoduché a snadno použitelné a své poznámky můžete exportovat ve formátu PDF, sdílet e-mailem nebo otevřít v aplikacích třetích stran.

[appbox appstore id601889330 oldprice=2,99$]

Dream X
Pomocí aplikace Dream X můžete jednoduše a rychle zachytit své myšlenky do užitečných map a zvýšit tak svou produktivitu. Ať už se účastníte důležitého meetingu, plánujete dovolenou nebo budujete byznys, Dream X vám pomůže myšlenky zpřehlednit a zaznamenat.

[appbox appstore id684824957 oldprice=2,99$]

Earthlapse
V rámci oslav Dne země je k dispozici zdarma aplikace Earthlapse. Díky ní si můžete prohlédnout planetu Zemi tak, jak ji zachytili astronauti z NASA. Snadno ovladatelná aplikace nabízí sedm interaktivních pohledů na Zemi za doprovodu relaxační muziky. Aplikace podporuje i funkci AirPlay.

[appbox appstore id522003167 oldprice=0,99$]

Lucky Cactus
Bláznivá aplikace. Zenová aplikace. Zcela zbytečná aplikace. Naprosto nepostradatelná aplikace. Tím vším je Lucky Cactus. Jste pověrčiví? Dotkněte se kaktusu a on vám přinese štěstí, lásku, peníze, nebo cokoliv jiného, co si přejete. Možná také ne. Kdo ví?

[appbox appstore id961829695 oldprice=4,99$]

On The Road – Turtle Power!
Hra On The Road – Turtle Power je na první pohled až směšně jednoduchá: zkrátka musíte udržet prst na silnici na displeji svého smartphonu. Ale jak dlouho to vydržíte? Hra je plná výzev, kterým můžete vystavit i své přátele v soutěži o nejvyšší skóre.

[appbox appstore id875785449 oldprice=0,99$]

iOS Apps 8

Dnes nejčtenější

.