Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

MicSwap
S aplikací MicSwap pro iOS můžete získat až patnáct rozdílně znějících studiových mikrofonů. Můžete nahrát nebo importovat audio stopu a kdykoliv změnit zvuk. Prohoďte mikrofony, změňte studio, upravujte, štítkujte a sdílejte.

[appbox appstore id895157889 oldprice=0,99$]

Persistence
Persistence je jednoduchá a snadná aplikace pro všechny, kteří si rádi stanovují cíle nebo si potřebují osvojit a sledovat nové, lepší návyky. Nabízí chytrá upozornění a funkce, které vám pomohou nastavit a dodržovat cíle a návyky.

[appbox appstore id789890932 oldprice=1,99$]

OrgChart
Zjednodušte si tvorbu organizačních tabulek, jejich prezentaci, synchronizaci a sdílení, a to bez nutnosti složitého kreslení. Aplikace OrgChart vám pomůže s kreslením tvarů a dokáže automaticky rozložit a pospojovat jednotlivé položky. Výsledek můžete exportovat ve formátu Image, MS Excel nebo PDF.

[appbox appstore id948469929 oldprice=0,99$]

 

Planimeter
Planimeter je aplikace, s jejíž pomocí můžete snadno, rychle a přesně měřit vzdálenost na mapě. Vyhledejte lokaci a umisťováním špendlíků na mapě začněte měřit požadovanou vzdálenost.

[appbox appstore id1137954697 oldprice=1,99$]

The Labyrinth

Labyrint. Je vůbec potřeba dodávat cokoliv dalšího? V této návykové hře, která vaše nervy nebude nijak šetřit, musíte ovládat kuličku a zároveň se snažit vyhnout dírám a dalším pastím při vaší cestě k cíli.

[appbox appstore id420588559 oldprice=0,99$]

Montezuma Puzzle
Montezuma Puzzle je třetím pokračováním oblíbené puzzle hry pro iOS. Můžete se těšit na další a další výzvy, nové vzory, hudební doprovod a neomezené množství nápověd.

[appbox appstore id723334878 oldprice=0,99$]

iOS Apps 16

Dnes nejčtenější

.