Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pomalu si již nedokáži představit situaci, že bych displej svého iPhonu nechal nechráněný. Pro mě osobně je iPhone nedílnou součástí každodenního pracovního procesu, při kterém se může velice snadno stát, že nešikovně zavadím o nabíjecí kabel na kterém je iPhone připojen, nebo položím hovor a iPhone odložím na kraj stolu, odkud následně nekontrolovatelně padá a jako naschvál částí s displejem k zemi. Následně by nastala situace doprošování se boha, že už si příště dám opravdu pozor, jenom ať je ten zatracenej displej v pořádku. Jenomže, já nemusím! Existují totiž ochranná tvrzená skla, které se velice snadno lepí a perfektně ochraňují Váš iPhone proti poškození. Navíc, pokud se podíváte podrobněji na nabídku, můžete přijít na to, že existují ochranná tvrzená skla s doživotní zárukou. Jaké výhody má ochranné tvrzené sklo s doživotní zárukou oproti sklu klasickému?

Klasická ochranná tvrzená skla doporučuji uživatelům, kteří se o své iPhony velice pečlivě starají a ochranné sklo je v jejich případě pouze nepatrnou prevencí před jakýmkoliv poškozením, které s největší pravděpodobností ani nepřijde. Kdežto ochranná tvrzená skla s doživotní zárukou si zamilují ti uživatelé, kteří s iPhonem nakládají přesně jako já!

tvrzeny_dozivotni sklo

Klasická ochranná díky své jedinečné tloušťce 0,26mm chrání Váš displej proti všem nežádoucím vlivům, jako je umaštění, poškrábání či prasknutí. Nyní se již nemusíte obávat položit telefon displejem na stůl, hodit do batohu či kabelky s klíčemi. Perfektně zachovává citlivost doteku. Navíc čtenáři magazínu Letem Světem Applem mohou využít unikátního slevového kódu LSA, díky kterému získají 20% slevu na celý nákup.

Ochranná Tvrzená skla pro iPhone s doživotní zárukou jsou stejně kvalitní ochranná skla, jenomže v situaci, kdy se Vím ochranné sklo poškodí, nemusíte chodit znovu do krámu a platit za nové sklo plnou částku! Stačí zajít na prodejnu, kde jste ochranné sklo koupili a požádat o výměnu za sklo nové! Tato výměna je zpoplatněna pouhýmí 59 korunami, ve kterých je započítána i aplikace nového ochranného tvrzeného skla na Váš iPhone.

Výhodou koupě ochranných tvrzených skel s doživotní zárukou pro Váš iPhone z obchodu Tvrzenýsklo.cz je jednoznačně nejnižší cena na trhu, která je umocněna faktem, že všechna skla jsou reálně skladem přímo na prodejně v Praze!

Ochranná tvrzená skla s doživotní zárukou můžete zakoupit pomocí následujícího odkazu za 459 korun! – Navíc jedinečná akce pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem, pokud zadáte slevový kód: LSA, získáváte exkluzivně 20% slevu i na Ochranná Tvrzená skla s doživotní zárukou!

dozivotni zaruka tvrzeny sklo

Kamennou prodejnu naleznete v ulici Jaromírova 34, Praha 2, 128 00. Je velice snadno dostupná pravidelnými linkami tramvajové dopravy MHD – zastávka: Svatoplukova, případně kousek od stanice metra Vyšehrad. (Dle interních informací je velice pravděpodobné, že je zde možné spatřit Laviho, jak si dává individuálek!)

tvrzeny sklo dozivotni

Dnes nejčtenější

.