Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

iFoto HDR
Tvorba HDR fotografií může být mnohdy složitým oříškem, protože ne vždy se podaří výsledek s kreativním a zároveň přirozeným vzhledem. Pokud zkombinujete tři fotografie s odlišnou expozicí, použije aplikace iFoto HDR pokročilý algoritmus, aby vám pomohla vytvořit úchvatné, ale přirozeně vyhlížející snímky. Nastavení filtrů si můžete spravovat sami.

[appbox appstore id1129056750 oldprice=12,99$]

MOV Converter Pro

Chcete se dívat na filmy výhradně prostřednictvím QuickTimu na vašem Macu? Zkuste tento MOV převáděč. Do formátu MOV můžete převádět videa ve formátu MP4, WMV, FLV nebo AVI. Kromě toho nabízí aplikace také možnost převodu formátu MOV do výše uvedených formátů.

[appbox appstore id890815791 oldprice=19,99$]

DotPass Passwords

Aplikace DotPass Passwords je utilita pro generování a získávání hesel. Aplikace dokáže za pomoci speciální metody generovat silná a spolehlivá hesla. Vytvořená hesla se neukládají ani ve vašem  počítači, ani na internetu.

[appbox appstore id873124443 oldprice=0,99$]

Theine

Podle názvu není těžké uhodnout, že aplikace Theine pro Mac byla vyvinuta proto, aby váš počítač udržovala v „bdělém stavu“. Pomáhá předcházet uspání počítače, vypnutí obrazovky nebo spuštění spořiče obrazovky. Po instalaci aplikace se ve vašem panelu nabídek v horní části obrazovky usídlí ikonka, kterou aplikaci můžete spouštět.

[appbox appstore id955848755 oldprice=1,99$]

Slevy her pro Mac na Steamu

Subnautica

[appbox steam simple 264710 oldprice=19,99€]

Layers of Fear

[appbox steam simple 391720 oldprice=19,99€]

Flinthook

[appbox steam simple 401710 oldprice=14,99€]

The Courious Expedition

[appbox steam simple oldprice=14,99€]

Mac Apps 16

 

Dnes nejčtenější

.