Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Wallz Wallpapers
Wallz pro iOS je skvělou aplikací pro všechny uživatele, kteří hledají Retina HD tapety pro pozadí plochy či uzamčené obrazovky svého iPhonu 6s/6s Plus, iPadu či iPadu Pro. V nabídce je přes 100 tisíc obrázků pro displej vašeho zařízení. Tým vývojářů neustále pracuje na tom, aby byla aplikace co nejlepší. Denně jsou přidávány nové tapety.

[appbox appstore id733715835 oldprice=0,99$]

Smart PDF Scanner
Potřebujete pořídit sken nějakého dokumentu, ale nemáte zrovna po ruce „skutečný“ scanner? Jeho práci skvěle odvede aplikace Smart PDF Scanner. Dokument jednoduše vyfotíte a pak už jen snímek pomocí aplikace převedete do PDF formátu – to vše z vašeho iPhonu či iPadu. Aplikace dokáže automaticky detekovat okraje dokumentu, díky funkci FlashAssist si můžete být jisti pořízením kvalitního snímku i za zhoršených světelných podmínek.

[appbox appstore id938409051 oldprice=4,99$]

Color Name
Máte problém s určováním barev? Zkuste si nainstalovat aplikaci Color Name pro iOS. Vyfotíte objekt, jehož barvu si přejete přesně určit, a poté se ho na obrazovce dotknete prstem. Aplikace vám ukáže přesný název dané barvy. V nabídce je obrovská škála názvů barev, vybírat můžete z obrovské databáze.

[appbox appstore id904152346 oldprice=0,99$]

Easy Spending
Aplikace pro správu financí se hodí snad úplně každému. Easy Spending patří mezi ty jednodušší money trackery a pomůže vám sledovat útratu, snižovat případný dluh a naopak pomalu navyšovat příjem, respektive zůstatek. Díky této aplikaci si snáze ohlídáte své utrácení a zlepšíte své finanční návyky.

[appbox appstore id437238261 oldprice=0,99$]

DrawPad PRO

Draw Pad Pro je skvělou volbou pro všechny, kteří si rádi a často pořizují poznámky. Aplikace je navržena jako hezká a inovativní cesta k tvorbě a správě všech vašich úvah, myšlenek, skic, čmáranic a mnoho dalšího. Nabízí širokou škálu možností přizpůsobení, výkonné nástroje produktivity a možnosti sdílení.

[appbox appstore id483071025 oldprice=2,99$]

Cut the Rope! Magic

Mezi nové funkce, spojené s aplikací Cut the Rope! Magic, patří zcela nová grafika, zvukový doprovod a prvky ve hře. Čekají vás komplexní levely s nejrůznějšími bossy, přes 160 zcela nových hádanek a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1044677336 oldprice=0,99$]

iOS APPS 15

Dnes nejčtenější

.