Zavřít reklamu

V březnu Samsung představil Galaxy S8 a Galaxy S8+ s nekonečným displejem, přičemž právě o displeji těchto vlajkových lodí bude řeč. Odborníci ze společnosti DisplayMate, která se zabývá kalibrací a optimalizací displejů, analyzovali displej Galaxy S8 a došli k závěru, že se jedná o ten nejlepší displej, který je na současném trhu k dostání.

Odborníci testovali rychlost displeje. „Galaxy S8 má nejinovativnější a nejvýkonnější displej, který jsme kdy v laboratoři testovali,“ uvedl Raymond M. Soneira, prezident DisplayMate, na svém blogu. „Takže Galaxy S8 se stává smartphonem s nejvýkonnějším displejem a získává tak od DisplayMate hodnocení kvality A+.“

Displej Galaxy S8 má nejvyšší nativní barevný gamut, nejvyšší rozlišení, vysokou barevnou přesnost i za jasného okolního světla, nejvyšší kontrastní poměr a perfektní pozorovací úhly.

Výborné hodnocení od DisplayMate je pro Samsung skvělá zpráva, protože se potřeboval zotavit z nedávných událostí týkajících se Note 7. Ale také je to velice dobrá zpráva pro Apple, protože cupertinská společnost si od Samsungu objednala 160 milionů OLED displejů pro iPhone 8. Důvodem je, že Samsung je jediným výrobcem těchto displejů, který dokáže uspokojit poptávku Applu.

Znamená to tedy, že jubilejní iPhone bude mít kvalitní displej a bude mít stejné vlastnosti jako displej Galaxy S8. Očekávaný iPhone 8 by měl mít displej od okraje k okraji a pokročilé funkce, kterými disponuje i Galaxy S8. Nicméně věříme, že Apple bude něčím napřed od konkurence.

iPhone 8 vs Galaxy S8 FB

Zdroj: iDropNews

Dnes nejčtenější

.