Zavřít reklamu

Apple si v únoru připravil zajímavou akci pro své zaměstnance. Jednalo se o měsíční výzvu, která nesla název „Close the Rings Challenge 1.0“ a jak již název napovídá, jejím cílem bylo motivovat zaměstnance k tomu, aby každý den splnili kruhy aktivity na svých Apple Watch. Každý den, po dobu jednoho měsíce. Hlavní myšlenkou celé akce bylo to, aby byli lidé více aktivní a obecně se více hýbali. Všichni, kterým se měsíční výzva podařila splnit, nyní dostali od Applu odměnu. První fotografie se objevili v posledních dnech na webu.

Zaměstnanci, kteří 30 denní výzvu úspěšně dokončili, dostali speciální připínací odznáček, který má stejnou podobu jako ty, které se nachází přímo v aplikaci. Připnout si jej mohou na nové tričko, které nechal Apple vyrobit přímo pro tuto měsíční akci. Zaměstnanci dostávali odznaky na základě svých měsíčních výsledků. Ti nejlepší dostali zlatý, dále Apple rozdával stříbrné a bronzové. Triko bylo černé a pro všechny stejné (viz. obrázek níže).

V posledních několika dnech se na Twitteru začaly objevovat zprávy, ve kterých se zaměstnanci chlubí nově získanými odznaky a černým trikem. Společně s nimi dostali také speciální přání, ve kterém se nachází gratulace ke splnění výzvy a uvítání do tzv. „Winner’s Circle“. Vzhledem k označení výzvy jako „1.0“ se dá očekávat, že nešlo o poslední akci tohoto druhu.

appleclosetherings

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.