Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

TodoKit
Povinnosti, úkoly, drobné denní cíle… kdo je nemá? Jak si v nich udržet přehled a pořádek a zajistit jejich svědomité plnění? Zkuste aplikaci Todokit pro iOS. Jednotlivé úkoly zde můžete řadit podle projektů, priority či naléhavosti, a sledovat to, jak se vám daří je plnit.

[appbox appstore id1121126227 oldprice=2,99$]

Orderly
Podobně jako předchozí TodoKit vám i aplikace Orderly pro iOS pomůže s plněním vašich každodenních úkolů a cílů. Je velice jednoduchá na použití a mezi její funkce patří synchronizace s cloudovým úložištěm, upomínky na základě lokace a řada dalších, velice užitečných věcí.

[appbox appstore id506632088 oldprice=0,99$]

Moment Mix
Moment Mix je silná a působivá aplikace pro rychlé a snadné vytváření koláží. V nabídce máte plno nástrojů k přizpůsobení a úpravě vámi vytvořených koláží, stejně jako plno možností importu a sdílení.

[appbox appstore id908065962 oldprice=2,99$]

Montezuma Puzzle 3

Montezuma Puzzle 3 pro iOS je hra, která vás dokáže skvěle zabavit na celé hodiny. Jedná se již o třetí pokračování úspěšné puzzle hry, které vám slibuje ještě odvážnější výzvy a mnohem více zábavy. Součástí hry je i uklidňující muzika, k dispozici máte neomezenou nápovědu.

[appbox appstore id723334878 oldprice=0,99$]

Linia
Linia je pestrobarevná puzzle hra, kombinující uvolňující atmosféru s herními výzvami, které vám dokáží doslova zavařit mozek. Ve hře vytváříte barevné sekvence spojováním různobarevných tvarů. Není to ale zdaleka tak jednoduché, jak se zdá.

[appbox appstore id1132539563 oldprice=1,99$]

Zenge
Zenge pro iOS je netradičně vyhlížející hra, která vypráví příběh o Eonovi – osamělém poutníkovi, který uvízl mezi světy a časem. Hra má být vyloženě relaxačním zážitkem, takže se zde nesetkáte s body, hvězdami, hodnoceními a dalšími věcmi, které jsou běžnou součástí obvyklých her.

[appbox appstore id1068416637 oldprice=0,99$]

Hyperburner
Hyperburner je hra, odehrávající se ve vzdáleném koloniálním solárním systému. Vezměte svou loď na let v kurzech s narůstající náročností a odemkněte další možnosti hry. Hra je opravdu rychlá a její tvůrci ji doporučují spíše majitelům novějších zařízení.

[appbox appstore id982763237 oldprice=2,99$]

iOS Apps 8

Dnes nejčtenější

.