Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Social Panel
Aplikace SocialPanel pro Mac vám přináší zcela novou zkušenost s přístupem k vašim oblíbeným sociálním sítím přímo z plochy vašeho Macu. Po dobu nečinnosti zůstává SocialPanel skrytý a objeví se pouze tehdy, když zajedete kurzorem k pravé straně obrazovky. Poté se vám panel zobrazí. Aplikace podporuje sítě Facebook, Twitter, Google Plus, Instagram a další.

[appbox appstore id934169302 oldprice=0,99$]

Pulvinus
Aplikace Pulvinus slouží k analýze prostoru na vašem disku za pomoci techniky, zvané „squarified cushion“. Součástí pracovního procesu je i možnost umístit soubory a složky, o nichž jste si jistí, že vám akorát zbytečně zabírají místo, na speciální seznam ke smazání.

Shots
Shots je aplikace pro macOS/OS X, která se stane místem pro všechny vaše snímky obrazovky. Ať už si je chcete prohlížet, přesouvat, mazat nebo mezi nimi prohledávat, nebudete potřebovat nic jiného, než tuto aplikaci.

[appbox appstore id1208999735 oldprice=0,99$]

ScreenSaver Now
Díky aplikaci ScreenSaver Now můžete svůj Mac snadno a rychle uzamknout a spustit spořič obrazovky jediným stiskem klávesy. Screensaver můžete spustit kliknutím na ikonku aplikace v panelu nabídek, v Docku, nebo stiskem klávesové zkratky, kterou si sami zvolíte.

[appbox appstore id567947924 oldprice=2,99$]

Tipard Video Converter
Tipard Video Converter je další z řady užitečných video konvertorů s rychlostí převodu až šestkrát vyšší. Pomůže vám převést video i audio formáty, jako MP4, WMV, AVI, MKV, VOB, MPG, MPEG, MXF, MTS, FLAC a řada dalších, a to do stovek profilů pro mobilní zařízení (iPad, iPhone, iPod, Samsung, Nexus, Kinde Fire HD a další).

[appbox appstore id581463204 oldprice=24,99$]

My Net – Network Scanner

My Net – Network Scanner je jeden z nejrychlejších Wi-Fi LAN scannerů, které jsou v současné době dostupné. Podívejte, kdo je připojen na vaši oblíbenou veřejnou Wi-Fi síť nebo na vaši domácí síť. Tato informační aplikace je extrémně rychlá a spolehlivá a je skvělým řešením pro každého uživatele.

[appbox appstore id931314293 oldprice=7,99$]

Slevy her pro Mac na Steamu

Outlast

[appbox steam simple 238320 oldprice=19,99€]

Besiege

[appbox steam simple 346010 oldprice=7,99€]

Pilars of Eternity

[appbox steam simple 291650 oldprice=41,99€]

Dnes nejčtenější

.