Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Perloo
Perloo je virtuální, interaktivní pohádka s nádechem geometrie. Osvoboďte od myšlení „postaru“ a zkuste vyřešit sérii hádanek, které vám pomohou najít cestu ke skutečnému světu. Perloo je kompaktní puzzle adventurou, která vaše myšlení vyvede z komfortní zóny.

[appbox appstore id791331531 oldprice=0,99$]

Wake N Shake Alarm Clock
Wake N Shake je originální budík pro všechny, kdo se rádi hýbou. Jedinou možností, jak budík vypnout, je totiž rázný pohyb. Už žádné smlouvání, žádných „ještě pět minut“. Wake N Shake vás z postele dostane ihned a nekompromisně. Aplikace navíc poskytuje možnost přihlásit se k odběru Power Mornings s energickými ranními sestavami.

[appbox appstore id461785823 oldprice=0,99$]

Baby Photo
Baby Photo je editor fotografií, díky němuž mohou nastávající rodiče zachytit nejen očekávání svého potomka, ale i první krůčky dítěte. Fotografie můžete individuálně ozdobit a upravit, výsledná díla můžete snadno a rychle buďto sdílet s rodinou a přáteli, nebo je uložit do vlastního fotoalba.

[appbox appstore id1171114924 oldprice=1,99€]

Toca Life: School
Popadněte svůj batoh, je čas na Toca Life: School. Zajděte si na vyučovací hodinu, vyberte si skříňku a zúčastněte se bitky v jídelně. Na výběr máte z pěti lokací a 34 charakterů, které vám pomohou vytvořit si školní dobrodružství ušité na míru přímo vám,.

[appbox appstore id1043579926 oldprice=2,99€]

Splot
Splot je pestrobarevná hra, vyprávějící příběh roztomilého mimozemšťana. Splot ztroskotal na cizí, neznámé planetě. Vydává se na dobrodružnou výpravu, v jejímž rámci chce zachránit ohroženou populaci před zlověstnou hrozbou – hladovými Bloby a jejich králem.

[appbox appstore id448754945 oldprice=0,99€]

Warcher Defenders
Bojujte ze všech sil o přežití v tomto oldschoolovém twistu Castle Defense. Na likvidaci bojovných hord nepřátelských vojsk můžete použít speciální bojové útoky. Ochraňte svou věž před nájezdy nejrůznějších bossů v této herní klasice.

[appbox appstore id1106493268 oldprice=0,99€]

Dungeon Run: Blackroost Keep
Vraťte se zpátky do dnů, kdy muži byli skutečně muži a čarodějové popíjeli pivo z kořenů. Spusťte se do podzemí a prozkoumávejte kobky a doupata v této hře s retro nádechem. K dispozici budete mít tucty levelů a na výběr dostanete ze čtyř možných hrdinských postav.

[appbox appstore id936250643 oldprice=0,99€]

iPhone Apps 2

Dnes nejčtenější

.