Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

World Route

S aplikací World Route pro Mac můžete snadno zjistit, kterými branami vaše data procházejí a jak rychle putují. Tento nástroj vám poskytne relevantní a detailní informace o cestě vašich dat, včetně označení každého města a země na mapět. Jednoduše zadáte svou IP adresu nebo adresu webové stránky a zobrazí se vám cesta síťových paketů do dané destinace.

[appbox appstore id1157300363 oldprice=9,99$]

Fork Lift

Fork Lift je skvělou aplikací pro všechny, kterým z jakýchkoliv důvodů nevyhovuje Finder. Slouží i jako FTP/SFTP/WebDAV a Amazon s3 klient. Je výkonný a má jednoduché a přehledné uživatelské rozhraní. Mezi jeho funkce patří umožňování dávkového přejmenovávání souborů, mazaní aplikací, nebo třeba tvorba a správa archivů.

[appbox appstore id412448059 oldprice=19,99$]

Duplicate File Doctor

Duplicate File Doctor je kompletní řešení pro všechny, kteří potřebují vyhledat a odstranit duplicitní soubory. Každému se čas od času stane, že se jeho pevný disk zaplní bezpočtem souborů, v nichž je snadné ztratit přehled. Duplicate File Doctor přichází s pokročilým detekčním algoritmem, který identifikuje vaše duplicitní soubory s opravdu vysokou přesností.

[appbox appstore id1207831912 oldprice=4,99$]

Slevy her pro Mac na Steamu

Don’t Starve Together

[appbox steam simple 322330 oldprice=14,99€]

The Witness

[appbox steam simple 210970 oldprice=36,99€]

Transport Fever

[appbox steam simple 446800 oldprice=31,99€]

Guns of Icarus Alliance

[appbox steam simple 608800 oldprice=19,99€]

Mac Apps 5

Dnes nejčtenější

.