Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Slevy aplikací a her v Mac App Store:

MultiFile Backup

Aplikace MultiFile Backup pro Mac vám umožní posílat a přijímat kompletní obsah vybraného adresáře do vašich mobilních zařízení, tedy iPhonu nebo iPadu. Přenos souborů a dat probíhá přes Wi-Fi síť. Aplikaci jednoduše stáhnete a nainstalujete na svůj Mac, kde ji spustíte a řídíte se instrukcemi na obrazovce.

[appbox appstore id1202412633 oldprice=30,99$]

EXIF Cleaner Pro

EXIF Cleaner Pro pro Mac je aplikace, která uživatelům pomůže odstranit informace z jejich fotografií, což je užitečné například tehdy, kdy potřebujete skrýt data, týkající se toho, kde byl snímek pořízen, jakým fotoaparátem či telefonem, a další informace, obsažené v EXIF. Aplikace podporuje i dávkové provádění akcí a systém drag&drop.

[appbox appstore id1193049612 oldprice=0,99$]

Speed-up for iTunes

Poslouchejte svou oblíbenou hudbu, podcasty či audioknihy výrazně rychleji. Aplikace Speed-up for iTunes pro Mac dokáže vaše audio zrychlit či zpomalit přímo v iTunes. Lite verzi lze použít pro krátký obsah – méně než 10 minut – bez omezení, pro poslech delších souborů jsou zapotřebí nákupy v aplikaci.

[appbox appstore id412356892 oldprice=2,99$]

iExtract Plus

iExtract Plus pro Mac je výkonná aplikace, která uživatelům umožňuje dekomprimovat obsah archivů. To ale není všechno. V iExtract Plus můžete také extrahovat obrazové soubory z PDF a SWF souborů. Mezi hlavní funkce aplikace patří podpora všech běžných formátů včetně těch starších, podpora drag & drop nebo například dávkové rozbalování archivů.

[appbox appstore id689171262 oldprice=0,99$]

Slevy her pro Mac na Steamu:

RWBY: Grimm Eclipse

[appbox steam simple 418340 oldprice=19,99€]

Town of Salem

[appbox steam simple 334230 oldprice=5,99€]

The Talos Principle

[appbox steam simple 257510 oldprice=39,99€]

Skullgirls

[appbox steam simple 245170 oldprice=9,99€]

Dnes nejčtenější

.