Zavřít reklamu

Opět je tu první apríl. Internetové magazíny, televizní pořady i velké technologické firmy přichystaly žertíky, které vám tento první dubnový den zpříjemní a rozveselí. Google tento rok přidal do aplikace Google Mapy mód Pac-Man. Opakuje se tak rok 2015, kdy jste si Pac-Mana v Google Mapách mohli zahrát poprvé. I když se říká, že opakovaný vtip není vtipem, tato skvělá hra nikdy neomrzí.

Legendární arkádovou hru Pac-Man si zahrajete jak v desktopové verzi, tak i v aplikaci pro iOS a Android. Jakmile se přepnete do herního módu, ulice zobrazené části mapy se promění na ulice plné mincí a třešniček. Ale musíte mít trochu bujnou představivost, protože mince jsou ty malé tečky v ulicích a třešničky jsou ty velké blikající tečky.

pacman google mapy přepnout

K ovládání Pac-Mana používáte šipky. Vaším úkolem je sesbírat mince, třešničky a vyhýbat se čtyřem duchům. Snažte se sesbírat co nejvíce mincí a třešní, abyste dosáhli co nejvyššího skóre. V jednom kole máte pět životů, ale pokud si budete chtít zahrát opakovaně, klidně můžete. Google aprílový mód odstraní až 2. dubna, a tak dnes můžete celý den hrát Pac-Mana v různých částech světa.

Jakého skóre jste dosáhli? Pochlubte se.

pacman google mapy

Dnes nejčtenější

.