Zavřít reklamu

Dnešek je plný falešných zpráv, žertíků a vtípků. My sami jsme si z vás vystřelili, že Apple koupil Microsoft a vzhledem k odezvě je vidět, že jste se nechali dokonale napálit. Abyste si ale mohli vystřelit i vy ze svých přátel (nebo klidně i z nepřátel) informovali jsme vás o čtveřici aplikací, které vám pomohou s dokonalým vtípkem. Nyní tu ale pro vás máme jeden trik, který vám vaši přátele s iPhonem zbaští i s navijákem.

Jedná se o GIF, který indikuje, že píšete (nebo někdo vám) zprávu v iMessage. Ale vzhledem k tomu, že se jedná pouze o animaci, tak si druhá strana bude myslet, že stále píšete a bude netrpělivě čekat na vaši odpověď, až to nevydrží a zeptá se, co to má sakra být. Někteří z vás tento trik již znají, dokonce i my jsme o něm během minulého roku informovali, ale spousta uživatelů jej stále nezná a zbytek zapomněl. Na dnešní den je to tedy dokonalý žertík.

Jak na to?

  1. Na iPhonu nebo iPadu si otevřete tento odkaz
  2. Podržte prst na animovaném obrázku
  3. Zvolte Uložit obrázek
  4. Nyní jděte do iMessage a vyberte si kontakt, ze kterého si chcete vystřelit
  5. Klikněte vlevo nad klávesnici na šipku, poté zvolte ikonu fotoaparátu
  6. Vyberte animaci, kterou jste si uložili a odešlete ji

Pro ještě větší věrohodnost je samozřejmě dobré nejprve si s kontaktem vyměnit pár zpráv a až pak animaci odeslat. Když ji totiž hned jako první zprávu, bude to podezřelé.

iMessage typing prank FB

Dnes nejčtenější

.