Zavřít reklamu

Dnes je 1. dubna a to znamená, že byste si měli dávat pozor, kam si sedáte, všímat si všech podezřelých věcí a nevěřit nikomu a ničemu. Je totiž apríl a každý z vašeho okolí si z vás může vystřelit a náramně se při tom pobavit. Co to ale zkusit z té druhé strany. Kdy jste si naposled z někoho na apríla vystřelili? Pokud to je už dávno a zapomněli jste všechny ty triky a srandičky, tak by vám mohla pomoci následující čtveřice aplikací, ve kterých naleznete několik rad a dokonce za vás mnohdy srandičku samy vytvoří.

1. Dude, your car!
Pravidelně jedna z nejoblíbenějších placených aplikací v App Store. Jde o jednoduchou, ale efektivní aplikaci, která vám pomůže upravit automobil na fotografii tak, aby vypadal, jako že hoří, je nabouraný, s botičkou a mnoho dalšího. Jak aplikace vypadá v praxi se můžete podívat na videu níže. Ve videu se sice ukazují jen hořící auta, ale aplikace nabízí více možností úprav.

2. April Fools Free
Aplikace, která vám pomůže s nachystáním dokonalého vtípku. Naleznete zde několik návodů a postupů, jak vše jednoduše provést. Na výběr je toho pomerně hodně od jednoduchých až po složitější aprílové vtípky. Postup je popsán je pouze v angličtině, avšak ta je jednoduchá a mnohdy vše pochopíte i jen z přiložených obrázků.

3. Ultrasound Pregnancy Prank
Aplikace hlavně pro ženy a dívky Vygeneruje vám snímek z ultrazvuku, kde je jasně vidět, že jste těhotná. Dokonale tak můžete vystrašit svého partnera, ovšem v některých případech i potěšit. Samozřejmě ji mohou využít i muži a to tak, že své přítelkyni/manželce pošlou snímek z ultrazvuku své „milenky“ s doplňujícími informacemi, jak se to vše vlastně stalo.

4. Truth and Lie Detector
Detektor lži. Samozřejmě falešný, ale nejeden váš kamarád vám snadno skočí na to, že skutečně funguje. Aplikace je totiž poměrně přesvědčivá. Stačí jen svému příteli položit otázku, vyzvat ho, aby přiložil ukazováček a prostředníček na vyznačená místa na displeji. Aplikace začne začne skenovat a pak oznámí, zda odpověď vašeho přítele byla pravda nebo lež.

April FB

Dnes nejčtenější

.