Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Fudget

Fudget pro OS X/macOS je skvělým nástrojem pro všechny, kteří chtějí mít své osobní finance co nejvíce pod kontrolou. Je opravdu velice jednoduchý, s přehledným a snadno použitelným uživatelským rozhraním. Fudget můžete propojit s Dropboxem pro lepší a bezpečnější správu vašich financí. Export vytvořených rozpočtů můžete provádět do CSV, součástí aplikace je i kalkulačka. Fudget má i svou mobilní verzi pro iOS zařízení.

[appbox appstore id1211707701 oldprice=4,99$]

Lossless Photo Squeezer

Lossless Photo Squeezer je profesionální komprimační nástroj pro obrazové soubory. V bezztrátové kvalitě dokáže redukovat velikost vašich PNG, JPEG a GIF souborů a pomůže vám tak ušetřit místo nejen na vašem pevném disku. Tato aplikace umí navíc také importovat celý adresář včetně podadresářů a provést výstup, aniž by se změnila struktura původního adresáře. Lossless Photo Squeezer je jednoduchý na použití, spolehlivý a rychlý.

[appbox appstore id704083918 oldprice=6,99$]

Macro

Macro je obrazový editor, o němž jeho tvůrci tvrdí, že není pro všechno a pro všechny. Je navržen tak, aby doprovázel vektorové designové nástroje, a umí si poradit s nejčastějšími úkoly, spojenými s bitmapovým editováním a procesováním. S aplikací Macro můžete manipulovat s velikostí, ořezávat, otáčet, manipulovat s perspektivou, používat filtry a řadu dalších věcí.

[appbox appstore id1140219903 oldprice=5,99$]

Slevy her pro Mac na Steamu

Dying Light: The Following

[appbox steam simple 239140 oldprice=49,99€]

Jotun: Valhalla Edition

[appbox steam simple 323580 oldprice=14,99€]

Hyper Light Drifter

[appbox steam 257850 oldprice=19,99€]

Mac Apps 1 fb

Dnes nejčtenější

.