Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

QR Creator Mini

QR Creator Mini pro Mac je rychlým a efektivním řešením pro základní tvorbu a generování QR kódů. Mezi její základní funkce patří vytváření QR kódů, ukládání obsahu do formátu obrazového souboru a možnost vlastních nastavení rozlišení výsledného obrazu.

[appbox appstore id1185351767 oldprice=0,99$]

Disk Cleaner

Aplikace Disk Cleaner patří mezi nejjednodušší a také nejbezpečnější způsoby, jak pročistit váš Mac. Díky tomuto programu můžete snadno a rychle snížit počet nepotřebných souborů na vašich discích a tím značně urychlit chod vašeho Macu. Můžete promazávat dočasné i systémové soubory, vysypávat koš a zbavovat se široké škály položek, které již ve svém počítači nechcete mít.

[appbox appstore id1090886977 oldprice=3,99$]

Chansey

Chansey je aplikace pro macOS a OS X, která umožňuje uživatelům generovat screenshoty. Její použití je skutečně velmi jednoduché – screenshot otevřete nebo přetáhnete na příslušné místo, vyberete barvu a styl, přidáte popis a můžete zahájit export. Chansey umožňuje export pořízených screenshotů hned v několika velikostech.

[appbox appstore id1102274005 oldprice=4,99$]

Inxtify

Inxtify je aplikace pro Mac, která umožňuje nahrávat obsah na sociální síť Instagram. Nahrávání probíhá formou drag&drop. Využití najde nejen u řadových uživatelů, ale i u pracovníků marketingu, v korporátech, u fotografů nebo třeba umělců. Videa i fotografie můžete nahrávat přímo z vašeho Macu, aplikace nabízí podporu pro vícero instagramových účtů.

[appbox appstore id1120975911 oldprice=14,99$]

Slevy her pro Mac na Steamu

Hyper Light Drifter

[appbox steam simple 257850 oldprice=19,99€]

The Witcher 2

[appbox steam simple 20920 oldprice=19,99€]

The Walking Dead

[appbox steam simple 207610 oldprice=22,99€]

Melody’s Escape

[appbox steam 270210 oldprice=8,99€]

Mac App Store fb

Dnes nejčtenější

.