Zavřít reklamu

Apple v minulém týdnu představil změny v nabídce iPadů. Přesněji řečeno pozměnil specifikace a ceny iPadu mini a uvedl na trh (staro)nový iPad pro rok 2017, který je levnější než předchozí Air 2, jenž nahrazuje. Apple tak pokryl nižší cenovou hladinu svých tabletů, na ty největší pecky se ovšem stále čeká. Hlavními hrdiny v oblasti tabletů by měly být modely Pro, které by mohly dorazit někdy v následujících měsících. Nyní se objevila nová informace o tom, co můžeme od Applu očekávat a jaké to ty nové iPady vlastně budou.

Marketingová společnost Fiksu, která se zaměřuje na mobilní telefony a tablety, vydala informaci o tom, že se v jejich monitorovacím systému zařízení objevilo několik nových iPadů. Apple sice minulý týden nějaké nové modely představil, ty ovšem s původními informacemi příliš nesouhlasí. 9,7″ iPad totiž nevypadá jako něco, co data Fiksu zpozorovala v polovině března.

Společnost dle svých dat očekává, že Apple představí ještě 2 nové modely (u každého ještě Wi-Fi a Wi-Fi + Cellular verze, takže dohromady 4), které jsou v jejich systému označeny jako ipad 7,1, ipad 7,2, ipad 7,3 a ipad 7,4. Podle společnosti mohou být takto označeny dva nové modely, a to 12,9″ iPad Pro, resp. jeho aktualizace pro letošní rok, a poté zcela nový 10,5″ iPad Pro, který by se měl stát vlajkovou lodí v nabídce. Každý model disponuje dvěma variantami a to s Wifi, nebo s WiFi a datovým připojením. Co se představení týče, stále se očekává jarní termín.

iPad Pro FB

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.