Zavřít reklamu

Nová zpráva odhaluje plány Applu s iOS 11. Siri by měla přijít s chytřejší umělou inteligencí. The Verifier, izraelský technologický blog, dodává, že Apple bude aktualizovat Siri integrací iMessage, iCloud synchronizací a schopností učit se z chování uživatele.

Nedávná patentová přihláška již podrobně zveřejnila způsoby, jak by Apple mohl integrovat iMessage do Siri. Už iOS 10 obsahuje proaktivní funkce, například návrhy automatického doplňování adres. The Verifier věří, že funkce popsané v patentové přihlášce Applu budou přítomny v iOS 11.

Co se týče vylepšení umělé inteligence Siri, zpráva tvrdí, že se Siri stane více proaktivní a bude se učit z chování uživatelů v rámci aplikací. Tím změní způsob, jakým funguje na základě uživatelských návyků a kontextu. Ve zprávě je také uvedeno, že toto učení a kontextové povědomí bude vázáno na uživatele napříč různými zařízeními a platformami včetně MacOS, tvOS, watchOS s pomocí iCloudu.

Koncept iOS 11:

Apple pravidelně aktualizuje Siri s novými funkcemi a vylepšeními, takže této informaci samo o sobě není těžké uvěřit. WWDC 2017 je naplánováno na 5. června. Až Apple představí iOS 11, sami uvidíme, zda byly tyto fámy pravdivé.

iOS 11 FB

Zdroj: 9to5Mac

Dnes nejčtenější

.