Zavřít reklamu

Březen se chýlí ke konci a to znamená jediné, po měsíci tu máme další záběry, které zachycují jak se za posledních 30 dní posunuly stavební práce na nové centrále Applu – Apple Park. Dělníci makají jako příslovečné šrouby, jelikož by se se stěhováním prvních zaměstnanců mělo začít již za měsíc. Jak je vidět na videu, které si můžete prohlédnout v článku, v současné době se opravdu finišuje a probíhají poslední dokončovací práce. I tak však dělníci závodí s časem o to, aby bylo vše hotové v naplánovaném termínu.

První zaměstnanci by se měly do Apple Parku nastehovat již na konci dubna. Pokud mám však soudit z videa níže, celý areál ještě příliš připravený není. Je tedy velkou neznámou, zda-li dělníci vše stihnou v termínu, nebo se bude slavnostní otevření opět posouvat.

Konstrukční práce se posouvají do své závěrečné práce a úpravy terénu stále pokračují. Ty se ovšem protáhnou nejméně do poloviny roku. S tím se ovšem počítá, jelikož finální úpravy krajiny nejsou natolik důležité a nebrání stěhování zaměstnanců.

Hlavní tunelový komplex, parkovací garáže a fitness centrum zatím vypadají v podstatě kompletně. Stejně tak jako ostatní okolní budovy. Co však příliš hotově nevypadá, je divadlo Steva Jobse, ve kterém by měly probíhat všechny budoucí keynote. Podle obrázků z videa divadlo ještě není ve stavu, kdy by se v něm nějaká keynote mohla konat. Stav můžete posoudit sami níže.

https://youtu.be/asCg37A0EJU

Apple Park April

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.