Zavřít reklamu

Několik měsíců se spekulovalo, zda-li Apple otevře v Kolíně nad Rýnem další ze svých oficiálních kamenných prodejen. Nikdo totiž donedávna přesně nevěděl, co se otevře v rohovém domě, který se nachází v ulici Schildergasse. Zmiňovaná ulice je též označována za jednu z nejrušnějších v celém Německu, protože každou hodinu tudy projde zhruba 13 000 lidí.

Stavba nového Apple Storu byla (jak jsme u Applu zvyklí) tajemná. Nyní již můžeme do doposud neotevřeného Apple Storu nahlédnout díky německé stránce Macerkopf.

Na již zmiňovaném portále se objevila skutečně rozsáhlá galerie nového obchodu Applu. Jak můžeme vidět, Apple použil v Německu nové konstrukční prvky, na které narazíte například v San Francisku, a to konkrétně v Union Square. V přízemí můžeme nalézt velká skla, na které si Apple potrpí. Na kompletní galerii se můžete podívat výše.

V dubnu roku 2015 byly na budově vyměněny klasická skla za skla černá, aby nikdo neviděl, co se uvnitř děje. Několik týdnů po začernění skel německý magazín přišel s myšlenkou, že by se mohlo v budově pracovat na novém Apple Storu a skutečně tomu tak nakonec i bylo. V budově, kde byla dříve prodejna s oblečením Pohland, budeme nově mít možnost navštívit Apple Store.

apple_schildergasse_preview_2-1024x678

*Zdroj: Cultofmac.com

Dnes nejčtenější

.