Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus je velice pokrokovým telefonem, ve kterém se ukrývá mnoho pokročilých funkcí. Pokud uvažujete o koupi, máte na výběr z několika variant, které se liší velikostí úložiště a pak samozřejmě barevným provedením. Kromě standartních barevných kombinací bude k dispozici také nová červená varianta. Pokud vám ale ani to nestačí a máte potřebu se více odlišit od davu, pak vám nezbývá nic jiného, než se obrátit na společnosti, které se věnují výrobě unikátních iPhonů. V tomto článku vám tři zajímavé modely ukážeme.

Vintage Macintosh iPhone 7 Plus od společnosti Colorware

O tomto iPhonu jsme vás nedávno již informovali, je zahalený do stejného odstínu bílé barvy, který byl synonymem pro počítače Mac v 80. letech. Telefon se také může na zádech pochlubit logem Apple v duhových barvách. Takové logo opravdu Apple používal (od roku 1976 do 1998). Pokud byste stáli o iPhone 7 Plus inspirovaný klasickým Macem, budete si muset připravit 1 899 dolarů (téměř 48 000 Kč).

iPhone 7 Plus Elite od společnosti GoldGenie

Od společnosti, jejíž zálibou je tvořit „luxusní dárky pro neobdarovatelné“, pochází další z luxusních iPhonů 7 Plus. Celé zařízení je oblečené do kabátku z 24 karátového zlata (lze zvolit i růžové zlato). iPhone od GoldGenie se může také pochlubit ochranou „Total Armour“, která se nachází na všech plochách telefonu a je aplikována mistry v oboru. Na rozdíl od standardní zlaté barvy, kterou nabízí Apple, se počin firmy GoldGenie více leskne, má reflexní vrstvu a hlavně vám domů přijde v krabici z třešňového dřeva. Cena tohoto iPhonu je 2 497 liber (téměř 78 000 Kč).

iPhone 7 Plus G1, G2 a G3 od společnosti Gresso

Pokud si myslíte, že jste viděli už všechno, máme tu pro vás ještě iPhone od firmy Gresso. Tento výrobek je tak exkluzivní, že výroba každého modelu je omezena na pouhých 999 kusů. iPhone je ručně vyráběný z titanu a může být zdobený 18 karátovým bílým zlatem nebo 18 karátovým zlatým prošíváním. Modely G1, G2 a G3 nemají z pohledu luxusu a exkluzivity mnoho konkurentů. Za 5750 dolarů (145 000 Kč) nebo 6 400 dolarů (160 000 Kč) jsou tyto telefony určeny pro ty nejvíce aristokratické fanoušky iPhonů. Alespoň, že se jedná o 256 GB varianty. Kromě iPhonu, příslušenství a dokumentace pak ve vysoce kvalitním boxu z kůže naleznete i certifikát pravosti.

Zdroj: iDROPNEWS

Most-Expensive-iPhones luxury fb

 

Dnes nejčtenější

.