Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Microphone Volume Monitor
Ocitli jste se někdy v situaci, kdy se účastníte hlasového nebo video hovoru a ostatní vás nemohou slyšet, protože mikrofon je ztlumený? Pak je aplikace Microphone Volume Monitor přesně tím, co hledáte. Aplikace jednoduše nainstalujete, spustíte, a vyberete, který z mikrofonů chcete mít pod kontrolou. V rámci šetření baterie můžete monitorování mikrofonu vypnout v menu aplikace, když zrovna netelefonujete.

[appbox appstore id856266530 oldprice=2,99$]

Relative Time
Zajímá vás poměr času, který strávíte na Facebooku, k času, který strávíte produktivní činností? Vyzkoušejte aplikaci Relative Time pro Mac. Dokáže vám zobrazit celkový čas, který strávíte s jednotlivými aplikacemi, a to za minimálního zatížení CPU a paměti. Relative Time se po instalaci přemístí do panelu s menu a pracuje v pozadí. Nevyžaduje žádné zvláštní nastavení a uchovává vaše data v soukromí.

[appbox appstore id1207987062 oldprice=2,99$ ]

3D Video Converter Pro
A máme tu další video converter – tentokrát 3D. 3D video converter pro Mac vám umožní převést běžná 2D videa do anaglyfového 3D formátu. Aplikace dokáže automaticky vytvořit anaglyfové video z řady populárních formátů, mezi něž patří například MP4, avi, wmv, mpg, ogg nebo mkv. Formát výsledného videa si můžete sami zvolit, stejně jako to, na čem si ho chcete přehrávat – iPod, iPad, iPhone, PSP, iRiver a řada dalších zařízení.

[appbox appstore id1099069415 oldprice=9,99$]

Blurry Photo Finder
Blurry Photo Finder vyřeší klasický problém většiny z nás. Nacházíte se na důležité akci nebo na dovolené a chcete pořídit fotografii, ale paměť vašeho mobilního telefonu je zcela zaplněná a vy nemáte čas procházet všechny fotografie, abyste našli ty, které se nepodařily a které tudíž můžete smazat. Blurry Photo Finder za vás tuto práci odvede během několika vteřin. Jen pár klepnutí vám postačí k tomu, abyste rychle našli a smazali veškerý nepotřebný obsah.

[appbox appstore id1078742500 oldprice=4,99$]

Slevy her pro Mac na Steamu

RPG Maker MV

[appbox steam simple 363890 oldprice=73,99€]

Motosport Manager

[appbox steam simple 415200 oldprice=34,99€]

Everspace

[appbox steam simple 396750 oldprice=27,99€ ]

Craft the World

[appbox steam simple 248390 oldprice=18,99€]

mac apps imore

Dnes nejčtenější

.