Zavřít reklamu

Ocenění Telefon s nejvýbušnější povahou si minulý rok zaslouženě odnesl Galaxy Note 7, který s přehledem překonal všechny své soupeře. Nicméně telefony od Samsungu nejsou jediné, které vybuchují. Jednou za čas totiž vzplane i baterie v iPhonu. Poslední dobou se tak stává v době, kdy se telefon nabíjí přes noc, což nám i potvrdil náš čtenář a nedávno i američanka, které vybuchl iPhone 6 Plus na nočním stolku.

Dříve ale baterie v iPhonech vzplanuly hlavně poté, co se telefon poškodil a baterie se ohnula. A takový případ tu máme i dnes. Australan Simon Owen se na sociální síti podělil se záběry z bezpečnostních kamer, které zachytily, jak baterie iPhonu 6 Plus vzplanula přímo v rukou zákazníka, který zavítal do servisu, kde si chtěl nechat opravit prasklý displej.

„Zákazník chtěl vyměnit prasklý displej a stěžoval si, že baterie se nedobíjí,“ uvedl mluvčí servisu. „Sundali jsme obal a chystali jsme se telefon zapsat na opravu. Majitel mezitím párkrát jemně přitlačil na displej telefonu, stejně jako to dělá každý při běžné používání. V tom ale baterie vybuchla. Síla výbuchu dokonce oddělila displej od zbytku telefonu,“ doplnil mluvčí celý příběh.

Pracovník servisu byl z bezpečnostních důvodů nucen použít hasící přístroj. Obchod musel být evakuován a kvůli výparům zůstal po zbytek dne uzavřený. Výbuch poškodil telefon natolik, že už se jej nepodařilo opravit.

iPhone 6 Plus battery explode FB

zdroj: dailymail

Dnes nejčtenější

.