Zavřít reklamu

Společnost iLuv představila další přírůstek do rodiny HomeKit, tentokrát žárovky Rainbow8 vytvářející multi-barevný světelný prostor. Jedná se o první žárovky pro HomeKit, které k použití nevyžadují samostatný hub. Znamená to tedy, že můžete svému domu přidat smart funkce tím, že nahradíte stávající stropní žárovky novými žárovkami Rainbow8.

Jelikož jsou žárovky propojené k Wi-Fi routeru a podporují HomeKit, dají se snadno ovládat pomocí aplikace Domácnost v iPhonu, iPadu či Apple Watch. Pokud budete chtít změnit odstín či upravit jas, stačí o to říct osobní asistentce Siri.

Žárovky iLuv Rainbow8 mají svítivost 800 lumenů, stejně jako například žárovky Philips Hue. Nicméně inteligentní multi-barevné alternativy se liší tím, že pracují jako samostatné položky. S Wi-Fi routerem komunikují přímo a nevyžadují hub. Jestliže nechcete měnit všechny žárovky naráz, protože přece jen jedna žárovka Rainbow8 vyjde na 49,99 dolarů, potom se dají zkombinovat i s žárovkami Philips Hue či Lutron Caseta. HomeKit je úžasný v tom, že je navržen tak, aby pracoval s příslušenstvím od různých výrobců.

V HomeKit se dá nastavit to, že se světla automaticky zapnou, jakmile přijdete domů, nebo se automaticky vypnou v určitých denních hodinách. Ovládání vám usnadní digitální asistentka Siri, kterou můžete požádat jednoduchými příkazy o to, aby světla například zapnula či vypnula.

Inteligentní LED žárovky značky iLuv dokážou svítit více než 20 tisíc hodin a zobrazit více než 16 milionů barev. Výrobce uvádí, že žárovka je energeticky účinnější než běžné 60wattová varianta.

rainbow8 iluv fb

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.